Samstag, 26. Mai 2012

Maak uw XP-computer Look Like OS X

Om wat voor reden dan ook, zijn veel gebruikers van Windows XP geobsedeerd met het maken van hun desktop eruit ziet als een Mac. Het is geen nieuw fenomeen, maar de ondernemende mensen over ten FlyakiteOSX creëerde een heel gemakkelijke manier om uw bureaublad te zetten in een OS X-look & feel, zonder veel moeite.

Opmerking: Deze installatie zal een groot aantal bestanden te wijzigen en installeren van een hele hoop utilities, zo voorzichtig te werk als je niet bereid bent om te gaan met eventuele problemen die zouden kunnen gebeuren.

Wanneer u de installatie zul je uiteindelijk naar dit scherm te starten, waar je moet vinkt u het vakje voor "Create System Restore Point", tezamen met welke opties je wilt.

image

Na installatie en herstarten van uw computer, zult u worden gepresenteerd met een desktop die veel lijkt op OS X.

Het nog werkt uw shutdown scherm ...

En het inlogscherm ...

Er is een opgenomen "System Preferences"-toepassing die net lijkt op een in OS X, maar werkt anders ... wanneer u klikt op de pictogrammen zal lanceren de betreffende Windows-instellingen paneel.

Als u problemen hebt proberen dit te verwijderen, vergeet niet dat je een herstelpunt setup tijdens de installatie. U kunt altijd terugkeren alles normaal door gebruik te maken van Systeemherstel als dat nodig is.

Update

Opmerking: Sommige antivirus software lijkt een trojan te detecteren in deze software. Ik denk dat het een false positive, maar ik kan niet instaan ​​voor de software maker, dus wees gewaarschuwd in beide richtingen.

U kunt een bezoek van de de auteur's site voor een lijst van spiegels, of Download FlyakiteOSX 3.5 vanaf OSX-e.com.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen