Sonntag, 27. Mai 2012

Volg de hoeveelheid tijd dat u online in Firefox

Iedereen maakt New Year's resoluties, en ik vraag me af hoeveel van jullie maakte de resolutie om minder tijd te verspillen surfen op het internet? Als dat zo is, is hier een makkelijke manier om de hoeveelheid tijd dat u online volgen.

De TimeTracker extensie voor Firefox geeft u een heel eenvoudige manier om de tijd die je besteedt direct voor van uw browser te volgen. De timer teken alleen als u surft, en je kunt uit te sluiten werk-gerelateerde sites uit de timer ook.

Na installatie van de extensie, zult u merken een kleine timer in de rechter bovenhoek.

image

Als u met de rechtermuisknop klikken op de klok, krijg je een menu waar je kunt gemakkelijk de timer of naar de opties pagina.

In de opties pagina kunt u kiezen of u wilt de tijd per dag, of cumulatieve track, en je kan een zeer belangrijke instelling te wijzigen ... Zet de seconden timer zodat je niet constant zien het ding te veranderen (erg vervelend).

U zult ook willen let op de "Niet spoor filter", waar u kunt in een ruimte gescheiden lijst van sites die niet worden bijgehouden. Dit is handig als u wilt werken toepassingen, of de productiviteit sites zijn, zoals een van de vele to-do lijsten die er zijn.

Het is verbazingwekkend hoeveel tijd ik online door te brengen ... te veel.

Download TimeTracker van Mozilla add-ons

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen