Dienstag, 22. Mai 2012

Het toepassen van thema's om uw Windows Vista Sidebar

Het uiterlijk van de Windows Vista Sidebar is een beetje saai, en er is geen manier om het aan te passen met de standaard tools in Vista. Gelukkig third-party ontwikkelaars hebben versterkt, om de plaat en creëerde een toepassing die je opnieuw het thema van de sidebar te laten.

Let op: Na de installatie en het opstarten van deze toepassing moet u de Vista sidebar opnieuw te starten.

Wanneer u de Windows Sidebar Styler toepassing te starten, zal het u dit dialoogvenster dat geeft je een lijst van alle elementen in het thema. U kunt de items en zie een voorbeeld aan de rechterkant.

image

De grote Play-knop past de stijl, maar eerst moet je om het te laden door te klikken op de knop naar rechts voor "Load een Windows Sidebar Style", die zal leiden tot een bestand selectie dialoog, zodat u kunt kiezen uit de verschillende thema's .

Er is een bos van thema's die komen met de applicatie, of je kunt meer thema's vinden op de WinCustomize gallery.

Als u op de knop Meer in het dialoogvenster kunt u zelfs een optie selecteren om de zijbalk resizable maken.

Zodra u deze optie, kunt u de grootte van de sidebar als ieder ander venster. U zult merken een nieuwe optie om "Lock" de zijbalk, die zal voorkomen dat resizing als je eenmaal hebt gekozen voor de grootte die je wilt.

Een ander voordeel van deze tool is dat je kunt laden krachtiger gadgets gebruik te maken van WPF (Windows Presentation Framework).

Download Windows Sidebar Styler van stoyanoff.info

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen