Mittwoch, 23. Mai 2012

XP: Maak Schijfopruiming Run Sneller

Als u een oudere pc, die niet heeft gehad regulier onderhoud, updates, etc. (Een familie computer je keek op meer dan de vakantie) ... wanneer het proberen om Schijfopruiming uitvoeren kan hangen of neem belachelijk veel tijd in beslag. Meestal wat dit betekent is het hulpprogramma Schijfopruiming wordt steeds opgehangen aan een tijdelijk bestand corrupt. Hier is een gemakkelijke manier om voorbij die ergernis.

Doe de volgende stappen uit voordat u Schijfopruiming. Als ze met Internet Explorer naar Extra Internet-opties Browsegeschiedenis verwijderen. Dit brengt het venster Browsegeschiedenis verwijderen. Delete Temporary Internet Files. Klik op Ja om het waarschuwingsbericht.

1

Een ander ding om te doen ligt in de buurt van alle actieve programma's. In feite wilt u misschien in "Veilige modus" boot voor het begin van deze stap. Ga naar Uitvoeren, typ start in% temp% ... Op enter of klik op OK.

Dit brengt de Temp file directory. Hit "CTRL + A" op het toetsenbord om alle mappen te selecteren en druk op de "Delete"-toets.

Kies Ja om de verificatie bericht. Nu zorg ervoor dat je die tijdelijke bestanden te verwijderen uit de Prullenbak.

Dit moet zorgen voor een veel snellere Schijfopruiming proces.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen