Mittwoch, 23. Mai 2012

E-mail verzenden naar een andere ontvanger Reacties in Outlook 2007

Dit artikel is geschreven door MysticGeek, Een tech blogger bij de How-To Geek Blogs.

Heb je ooit wilde er zeker van dat een antwoord teruggaat tot meer dan een e-mailadres? Je zou willen hebben iemand automatisch antwoord op uw huis en persoonlijke adres, of je zou willen ervoor zorgen dat je baas is opgenomen op antwoorden in plaats van dat u de berichten door te sturen naar hem toe.

Kunt u in Outlook de standaard reply-to adres op iets anders dan je eigen e-mail, maar u kunt meer dan een e-mail adres ook gebruiken in dat veld, die van de ontvanger van de mail-client te vertellen om te antwoorden op een lijst van e-mailadressen, niet alleen van jou.

Open Outlook en samen een nieuw e-mailbericht. Selecteer het tabblad Opties op het lint en kies "Direct Reacties op".

image

Dit zal pop-up het bericht dialoogvenster Opties, waar u kunt de box controleren op "Have antwoorden naar", en dan je contact opnemen met e-mailadressen in het vak (of gebruik Selecteer Namen om uit te kiezen contacten).

U wilt een puntkomma tussen elke e-mail te gebruiken, en zorg ervoor dat je op de lijst, anders kom je niet de antwoorden.

Merk op dat je ook niet kunt antwoorden op een Exchange-distributielijst, wat waarschijnlijk een goede zaak.

Wanneer de ontvanger het bericht en klikt op antwoord ontvangt, zullen ze automatisch beantwoorden aan alle e-mailadressen in de lijst. Het is ook handig om te weten dat ze het antwoord adressen te zien en in staat zijn om ze te veranderen als ze kiezen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen