Dienstag, 22. Mai 2012

Dat Outlook 2007 Compleet IMAP Items Download

Na het schrijven over hoe setup Gmail IMAP in Outlook, Ik heb al veel feedback van gebruikers die zich afvragen hoe je Outlook download het volledige bericht in plaats van alleen de headers. Je moet om te navigeren door middel van een ingewikkelde reeks van menu's, maar het is echt heel simpel.

Opmerking: Als u 500 miljoen berichten in uw Gmail-inbox folder moet je sterk denken aan het inschakelen van deze niet, want het zal alleen maar voor altijd te nemen om ze allemaal te downloaden.

In het menu Extra kies Verzenden / ontvangen, verzenden / ontvangen op Instellingen en klik op Definiëren Groepen voor verzenden / ontvangen. Of je kan gewoon op de Ctrl + Alt + S sneltoets in plaats van het navigeren in de menu's belachelijk.

image

Dit zal het verzenden / ontvangen dialoogvenster Groepen, die enkele interessante opties die niet relevant zijn hier heeft. In plaats daarvan kiezen voor de knop Bewerken.

We zijn er bijna ... Nu klikt u op uw IMAP-account in het linker venster, en vervolgens onder de Receive Mail Items sectie ervoor kiezen om "Download compleet items" of "Gebruik de aangepaste gedrag hieronder gedefinieerd".

Persoonlijk zou ik adviseren de aangepaste gedrag en alleen het downloaden van volledige items voor de map Postvak IN. Je moet 'Volledig item downloaden inclusief bijlagen' om de schakelaar te selecteren.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen