Freitag, 25. Mai 2012

Minimalistische Explorer Breadcrumbs voor Windows XP

Een van de meer populaire wijzigingen in Windows Vista is de Explorer Breadcrumbs functie waarmee je eenvoudig mappen onder de huidige map te navigeren met behulp van de drop-down pijlen. We hebben al featured een alternatief voor de Windows XP-gebruikers, maar we hebben te komen over een veel betere oplossing om met u te delen.

Dit explorer add-on is geschreven te worden zo klein mogelijk, en is veel gemakkelijker te installeren. Overall een heel mooie oplossing voor degenen die vastzitten op Windows XP.

Installation

Alles wat je echt moet doen is downloaden en installeren van het hulpprogramma. Sluit alle vensters van Windows Verkenner en open een nieuw venster, en u zult de nieuwe werkbalk zien over aan de rechterkant.

Schakel het selectievakje 'De werkbalken vergrendelen "indien aangevinkt ...

image

En sleep de werkbalk naar beneden onder de andere werkbalken. U kunt ook verbergen de reguliere Address Bar werkbalk als u wilt.

Usage

Aangezien we alle lopende nu, dan kunt u gebruik maken van de pijltjes om snel te navigeren door de mappen.

Of als u klikt in de adresbalk het zal omzetten in een tekstvak adresbalk (dat is de reden waarom u niet nodig het oorspronkelijke adres bar)

U zult ook merken dat geheugengebruik is extreem licht, want het is een plugin voor Explorer, maar geschreven te worden zo klein mogelijk.

Overall is dit een veel betere keuze dan de andere paneermeel alternatief we featured voorheen.

Download Explorer Breadcrumbs van minimalist.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen