Montag, 9. Juli 2012

Schakel de Vervelend "Deze pagina heeft een niet nader potentieel risico" bij het gebruik van bestanden in een netwerk delen

Heb je ooit klikte rechts op een bestand uit een toegewezen aandeel en gekregen dit echt irritante pop-up boodschap van Windows? Nog irritanter is, wanneer u probeert en slepen en neerzetten van bestanden van een netwerk te delen, krijg je een pop-up te vragen "Wilt u Bestanden verplaatsen of kopiëren van deze zone?" Dus wat is de deal?

Het probleem

Wanneer je probeert en klik met de rechtermuisknop op een bestand, zoals een zip-bestand, krijg je een irritante popup: ".? Deze pagina is een niet nader potentieel veiligheidsrisico Wilt u doorgaan" Het is nog meer vervelend veroorzaken, goed, ik ben niet met Internet Explorer!

image

Het probleem wordt nog erger ... als je probeert en sleep / kopiëren van bestanden uit de map krijg je de foutmelding "Wilt u Bestanden verplaatsen of kopiëren van deze zone?"

Heel vervelend inderdaad!

The Reason

U krijgt deze foutmelding omdat Windows niet detecteert uw lokale netwerk goed, en in de veronderstelling dat er een veiligheidsrisico. Dit alles gaat terug naar het concept van de "Security Zones" die je zou gezien hebben als je ooit gekeken in Internet Explorer de opties paneel.

Om malafide websites of applicaties te voorkomen dat het passeren van een UNC-pad als een koppeling naar een toepassing uit te voeren, zal Windows detecteren dat een UNC-pad (zoals computernaam sharenaam) geen deel uitmaakt van uw lokale netwerk, en u vragen voordat je iets die kunnen worden onveilig. Dit beveiligingsmechanisme is zeker vervelend, maar het is echt een noodzakelijk kwaad.

Wat wij zullen doen, is het toegewezen station computer naam handmatig toevoegen aan de lijst met uitzonderingen.

Vaststelling van het probleem

Je moet open Internet-opties van Internet Explorer Tools Opties-menu, of vanuit het Configuratiescherm. Eenmaal daar, het tabblad Beveiliging te selecteren, klikt u op het "Lokaal intranet"-icoon en klik dan op de knop "Websites".

Als u alleen stations toewijzen aan een aantal machines, wat je kunt doen is klikken op de knop 'Geavanceerd', en voeg vervolgens elke machine naam met dit formaat:

file://computername

Bijvoorbeeld de naam van mijn file server supersnel is, dus zette ik in de file: / / supersnel en vervolgens geklikt op de knop Toevoegen. (Zorg ervoor dat u op de knop Toevoegen te klikken!)

Als je een aantal machines op uw netwerk, kunt u als alternatief het vinkje uit het "automatisch detecteren intranet netwerk", en controleer vervolgens de andere drie boxen. Dit voorkomt dat u hoeft te elke machine naam handmatig in te voeren, maar waardoor alle netwerk paden is waarschijnlijk niet de meest veilige methode, beter om de machine naam handmatig in te voeren zoals beschreven hierboven.

Let op: Ik was helemaal niet in staat om deze methode te gebruiken om de veiligheid popups te verwijderen bij het gebruik van een IP-adres in kaart drives. Je moet om te schakelen naar het gebruik van de computer naam wanneer het toewijzen van drives om de berichten te verwijderen. Technisch konden we de veiligheid popups te verwijderen over de hele linie met behulp van de knop Aangepast niveau, maar dat zou uw computer aan laat met een gat in de beveiliging, dus ik ben niet van plan om het uit te leggen.

Nu dat we de uitzondering toegevoegd, kunt u met de rechtermuisknop op het bestand zonder problemen:

U kunt ook bestanden kopiëren en over het algemeen met het netwerk te delen communiceren zonder problemen.

Merk op dat dit ook zou moeten werken in Windows 7.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen