Dienstag, 17. Juli 2012

Aanvragen hotfixes van Microsoft de Easy Way

Heb je ooit gemerkt dat veel van de hotfixes die in de Microsoft Help en Support Knowledge Base niet daadwerkelijk beschikbaar zijn om te downloaden, tenzij u contact opnemen met support? Wat u misschien niet weet is dat er een geheime formulier op de MS website die u toelaat om het invullen van een aanvraag voor dat specifieke hotfix ... het is gewoon niet gemakkelijk toegankelijk.

Dus mijn vriend Rafael van Binnen Windows heeft een site genaamd Hotfixr, die slechts een doel heeft: het helpen krijgt u toegang tot die verborgen vormen.

image

Met behulp van Hotfixr om de Hidden Form Access

Bijvoorbeeld, zullen we een kijkje nemen op dit KB-artikel over een hotfix voor SQL Server.

Wanneer u op zoek naar waar het bestand te downloaden, ben je begroet met een bericht dat zegt: "Om deze functie direct te verkrijgen, Microsoft Customer Support Services contact".

Als je gewoon kopieert het KB-nummer naar het klembord (meestal te vinden in het kleine vakje in de rechterbovenhoek)

Dan kunt u deze plakken in tekstveld Hotfixr's ...

En u zult worden genomen om de super geheim verborgen formulier op de site van Microsoft, waar u kunt direct verzoek van de hotfix:

Je zult nog steeds in je e-mailadres en het verzoek in te dienen, maar het hoeft u aan de ondersteunende diensten te contacteren.

In het geval u zich afvraagt, alle hotfixr site niet echt is een formulier dat u doorverwijst naar deze Microsoft-pagina, ter vervanging van ID met het nummer dat u zet inch

http://goo.gl/krhm9

Maar het bespaart je nog een extra stap, waarschijnlijk de moeite waard bookmarking als je een veel onderhoud op de Microsoft-producten.

Hotfixr - Haal je fix vandaag nog!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen