Sonntag, 15. Juli 2012

Beveiligde opslagruimte met iDrive - Online Storage Series

Vorige week namen we een kijkje bij verschillende opties voor back-up, opslaan en delen van databestanden met online opslagdiensten. Deze week zullen we een kijkje nemen op diensten die zijn veiliger. IDrive maakt gebruik van AES 256 bit-encryptie voor haar online opslag dienst. Overdracht van gegevens op de drive wordt gedaan met 128 SSL-encryptie. IDrive kunt u zich aanmelden voor een gratis 2GB account. Hun Pro Persoonlijke account is 4.95/month voor 150GB aan opslagruimte. Ze bieden ook accounts voor bedrijven met verschillende snelheden.

Net als bij andere online storage diensten die u nodig hebt om een ​​gratis account op de site en de desktop software te downloaden. Wanneer u voor het eerst iDrive start, wordt u gevraagd om in te loggen

Login

Na het inloggen krijg je een venster om het instellen van de encryptie wachtwoord voor de opslag. Ik zette mijn eigen wachtwoord zoals aanbevolen. Zorg ervoor dat je niet dit wachtwoord vergeten, als je kunt niet meer terughalen als verloren. IDrive slaat de wachtwoorden op hun servers. Als u kiest voor de standaard encryptiesleutel van de iDrive u nooit moet een in te voeren binnen

Na het instellen van de encryptie wachtwoord krijgt u een verificatie-bericht adviseren om niet te delen of verliezen het wachtwoord.

Wanneer de iDrive Classic manager lanceert, merken sommige directories zijn vooraf geselecteerd. Dit zeker zet me over de 2GB limiet voor de gratis account meteen. Geen zorgen, kunt u de mappen naar wat je nodig hebt.

Ok, koos ik een paar van mijn mappen aan back-up. U kunt zien dat de totale grootte van de gecombineerde bestanden is 212 MB. Wanneer alles ziet er goed uit ga je gang en Klik vervolgens op Back-up.

Een voortgangsbalk scherm omhoog komt, terwijl iDrive bereidt de bestanden voor back-up.

Dit is het scherm tijdens de feitelijke veilige gegevensoverdracht. Merken dat je kunt de hoeveelheid gebruikte bandbreedte en kan pauzeren de back-up aan te passen.

Wanneer het proces is voltooid, wordt u de mogelijkheid om te controleren op het log-bestand meteen.

Het logboek is een lange tekst document van elk bestand dat werd ondersteund. Dat kan behoorlijk lang als je een veel te back-up. Het meest belangrijke deel op te merken is aan de onderkant waar de start-en stoptijd controleert en dat alle back-ups waren succesvol.

IDrive creëert een virtuele soort schijf op uw computer. Als je in mijn computer U zult zien het als een extern station en u kunt selecteren eigenschappen aan hoeveel ruimte beschikbaar is zien zonder te hoeven openen iDrive Classic of om hun website te bladeren.

Het iDrive Classic-programma is waar te maken wijzigingen en plannen back-ups. U kunt ook eerdere logs, rennen bandbreedte tests, en synchroniseren mappen.

Er is ook een functie genaamd Continuous Backup, die zal toezien op de back-up mappen op uw computer en werk ze op iDrive als nodig is. IDrive werkt met Windows en Mac.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen