Freitag, 13. Juli 2012

Maak een snelkoppeling of een sneltoets naar de System Volume in Windows Mute

Hebt u ooit muziek hard op de luidsprekers als de telefoon gaat ... dan moet je zoeken naar de luidspreker schakelaar of de pauze-knop van uw muziek te spelen applicatie terwijl het proberen om de telefoon te beantwoorden? In plaats van lastig te vallen met dat, heb ik altijd gewoon een snelkoppeling om het systeem direct volume te dempen met een druk op een toets.

Dat is natuurlijk niet erg handig als je een multimedia toetsenbord met een mute-knop aan boord, maar sommige computers gewoon niet hebt, of u niet wilt dat de software die nodig is om de toetsen te laten werken uit te voeren.

Maak de snelkoppeling

Om het systeem volume te dempen, zullen we gebruik maken van een kleine utility met de naam NirCmd dat we vele malen eerder gezegd, want het is het Zwitserse zakmes van nuttige snelkoppelingen.

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies Nieuw Shortcut in het menu.

image

In het vak Locatie, wil je naar beneden naar de locatie waar je gered nircmd.exe, en vervolgens op "mutesysvolume 2''als argument toe te voegen. U zult waarschijnlijk willen aanhalingstekens rond het pad naar het uitvoerbare, zoals dit:

"C: pad naar nircmd.exe" mutesysvolume 2

Opmerking: de "2''argument vertelt nircmd om over te schakelen dempen, dus als je gebruik maken van de snelkoppeling of sneltoets weer, het zal untoggle vind ik dat het meest nuttig, maar je zou een argument van pas." 1''om alleen gebruik te dempen. Alle van de argumenten is te vinden op de NirCmd pagina.

Geef de snelkoppeling een handige naam als "Toggle Mute", en open vervolgens de eigenschappen van de snelkoppeling. Hier kunt u een sneltoets toewijzen, of u kunt het icoon veranderen naar iets anders.

Ik vond de speaker pictogram in het volgende bestand, maar u kunt een ander pictogram te kiezen als je wilt:

% SystemRoot% System32 SndVol.exe

Weet je nog toen met een sneltoets, zult u de snelkoppeling wilt houden op het bureaublad of te verplaatsen naar het Start-menu ... de sneltoetsen niet lijken te werken wanneer de snelkoppeling in de Quick Launch-menu.

Hoe dan ook, zou je nu een glanzende nieuwe snelkoppeling die dempen of het systeem volume.

Download NirCmd van nirsoft.net

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen