Samstag, 14. Juli 2012

Gratis opslag met xDrive van AOL (Online Storage-serie)

Tot nu toe hebben we een blik op SkyDrive, Mozy, en ADrive voor back-up, opslag en het delen van uw gegevens. Een andere populaire optie is AOL's Xdrive. Net zoals SkyDrive van Microsoft krijg je 5 GB aan opslag met xDrive.

** EDIT: Met dank aan alle lezers die erop wees AOL's Xdrive is te koop en alle ontwikkeling voor de stopzetting. Minstens kunt u een kijkje nemen en krijgen een idee van wat het allemaal om gaat. **

Uploaden van bestanden naar de Xdrive is vrij rechttoe rechtaan. Klik op Upload uit het Xdrive menu-interface. Hier afgebeeld is de klassieke interface van de Xdrive.

2

Een apart venster wordt geopend voor het downloaden. Versnelde Plus is een verbeterde functie als ik kun je meerdere bestanden uploaden. Basic je alleen maar uploaden op bestand tegelijk. U krijgt een voortgangsbalk en een bericht adviseren u, indien de overdracht succesvol was of niet.

Dat is alles wat we moeten kijken naar de oude interface. Aangezien we technologie van geek's is het belangrijk om hier de laatste / beste features. De nieuwste feature hier controleren is XDrive Desktop Lite. Dit is nog steeds in Beta, maar het lijkt een veel koelte bieden nu al, het gebruikt Adobe AIR technologie en maakt het overzetten van bestanden gemakkelijker.

Bent u verplicht om te installeren Adobe AIR 1.1 tot XDrive Desktop Lite te gebruiken. De installatie is vrij snel en pijnloos.

Om te beginnen met de XDrive Desktop Lite-toepassing het eerste wat je moet doen is inloggen op je account.

De XDrive Desktop Lite gebruikersinterface is glad en en gemakkelijk te gebruiken. Start gewoon de Desktop Lite en sleep de bestanden naar de map die u wilt opslaan inch

Dit laat zien hoe gemakkelijk je je harde schijven te verkennen en ook kunt u de weergave van uw bestanden te veranderen naar detail, zodat het makkelijker is om alles te beheren,

Het delen van uw bestanden met anderen rechtstreeks vanuit de interface is in een handomdraai. Kies gewoon het bestand dat u wilt delen en versturen. U kunt eenvoudig kiezen uit contacten van uw AOL adresboek. U kunt ook beheren machtigingen voor de mappen en bestanden die u deelt in dit scherm.

U kunt ook aangeven automatische back-ups door het downloaden van Xdrive desktop (Niet de Lite-versie die we net onder). Na de eerste installatie van Xdrive Desktop wordt u gevraagd op te zetten Auto Copy. Dit zal controleren en synchroniseren van de mappen die u kiest wanneer zich wijzigingen voordoen.

De gebruikersinterface van Xdrive is vrij intuïtief als is het beheer van uw bestanden online. Het gratis account is voor 5 GB opslag met de bestandsgrootte beperkt tot de hoeveelheid ruimte op de schijf.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen