Donnerstag, 12. Juli 2012

Maak een snelkoppeling naar de Opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden Dialog in Windows

Als je ooit hebt opgeslagen, een wachtwoord bij het aansluiten op een website die verificatie vereist, voor een remote desktop sessie of een toegewezen station, kunt u zich hebben afgevraagd waar die wachtwoorden worden opgeslagen. Als u een lange tijd lezer, u al weet waar, Maar u misschien wel interesse zou in hoe je een snelkoppeling direct te creëren om het dialoogvenster waarin u kunt beheren die aanmeldingen.

U kunt dit in uw map met nuttige snelkoppelingen ... zeker, kun je niet gebruiken het elke dag, maar het is goed om te weten hoe dit te doen.

image

Maak de snelkoppeling

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies Nieuw Shortcut in het menu.

Op de locatie vak in de volgende opdracht en klik dan op de volgende pagina geven de snelkoppeling een nuttige naam.

rundll32.exe Keymgr.dll, KRShowKeyMgr

Zodra u de snelkoppeling, wil je met de rechtermuisknop op te klikken en kies Eigenschappen, klik vervolgens op de knop Ander pictogram op het tabblad Snelkoppeling.

Als u de textbox waarde te wijzigen om het volgende bestand, kunt u de bijbehorende pictogram voor de snelkoppeling (aanpassen als uw Windows is elders geïnstalleerd)

C: Windows System32 Keymgr.dll

Nu moet u een mooie bijpassende icoon ...

Die zal leiden tot het Opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden dialoog.

Merk op dat u ook deze gebruiken om back-up en herstellen van uw opgeslagen wachtwoorden, en het zou moeten werken in Windows 7, Vista of XP.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen