Donnerstag, 12. Juli 2012

Create Your Own Simple iGoogle Gadget

U hoeft niet een super programmeur om gadgets voor u en uw vriend iGoogle-pagina te creëren. Nu deze methode is niet van plan om een ​​flitsende games te maken of in aandelen rapporten laten zien, maar het is een leuke manier om inhoud te delen met vrienden en familie. Als u nog niet hebt gemaakt een iGoogle-pagina is het heel simpel, gewoon in te loggen met uw Gmail-login (Of het opzetten van een nieuwe account) and aan de slag het creëren van content voor de pagina.

Om te beginnen met het toevoegen van inhoud ga naar de link Voeg Stuff en u kunt bladeren door honderden gadgets op basis van verschillende categorieën en onderwerpen. Hier is het voorbeeld van de How-To Geek iGoogle-gadget.

2

Het eerste ding is om naar te gaan naar Google's pagina om uw eigen gadget. Wanneer je op de pagina zijn er een 7 basis templates waar je gewoon een formulier invullen en opslaan op uw gadget te krijgen. Hier ben ik naar de Free Form sjabloon te tonen. Voor dit voorbeeld zal ik het maken van een gadget voor ondergetekende, maar je kunt ze ook aanpassen voor wat je wilt.

Voer vervolgens in een titel voor uw gadget en een link naar uw website of blog. Geef in uw unieke tekst, en kies de lay-out en achtergrond kleuren. U kunt dan een voorbeeld van uw gadget als je bewerken en wijzigingen aanbrengen.

U kunt een foto van uw Picasa Web Album, het webadres, of direct uploaden vanaf uw harde schijf.

Dit is het eindproduct van mijn wekelijkse tip gadget.

Nadat u hebt gemaakt gadget wil je beslissen of je het wilt publiceren naar de gadget directory of niet. Als dit is een persoonlijke gadget voor u en uw vriend dan heb je waarschijnlijk niet wilt publiceren. Echter, kunt u later veranderen instelling als je de behoefte voelt. Ik ga verder te gaan en dit te publiceren.

Om wijzigingen aan uw iGoogle-gadget klikt u op de drop-down menu-opties en veranderingen te maken. Na het aanmaken van de gadget wilt u misschien meer mensen uit te nodigen om het te delen.

Deze methode is een fundamentele en eenvoudige manier om content te delen met vrienden, familie en collega's op hun iGoogle pagina's. In toekomstige artikelen zullen we naar binnen gaan van de Google Gadget API en leren om sommige koele en gekke knipperende gizmo's te creëren.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen