Dienstag, 17. Juli 2012

Geek Reparatie: Create Your Own Ultimate Recovery CD

Als je ooit hebt gehad opstarten problemen, spyware of virussen, heb je waarschijnlijk geprobeerd om te booten vanaf de Windows-cd en een aantal reparaties uitvoeren ... maar soms is dat gewoon niet genoeg. Tuurlijk, kunt u eenvoudig back-up van uw gegevens met behulp van Ubuntu, Maar een veel betere optie is om de Ultimate Boot CD voor Windows.

The Ultimate Boot CD for Windows is een herstel-cd met veel nuttige software voor de reparatie of het bevestigen van bijna elk Windows-probleem. Omdat het gebaseerd is op Windows XP, zijn er veel echt nuttige hulpmiddelen opgenomen die u waarschijnlijk al bekend mee zijn.

Merk op dat de installatie zal de ISO / CD te maken van uw Windows XP-cd ... U kunt niet rechtstreeks downloaden van de opstart-cd.

Het bouwen van de Ultimate Boot CD

Het eerste wat je wilt doen is het downloaden en installeren van de Ultimate Boot CD (UBCD4Win) software, die net is de toolkit voor het creëren van je eigen CD-versie.

Na de installatie UBCD4Win, wordt u gevraagd op de eerste lancering op zoek naar de installatiebestanden van Windows XP. Ik had gewoon geen keuze en handmatig de bron oogst in de volgende stap.

image

In mijn geval, voegde ik de Windows XP-cd in mijn cd-station, en plukte D: als de bron. U zult merken in de Media-uitgang sectie kunt u kiezen om de schijf direct te branden naar een CD, hoewel ik de voorkeur aan een ISO-image te creëren.

U zult merken van de plugins knop, die laat u functies op de boot cd-of uitschakelen. Aangezien wij ons geen zorgen over, klikt u op de Build-knop, en je moet een tijdje wachten op de cd of ISO-image te creëren.

Aan het einde van het proces dat je moet zien een ISO-bestand op de locatie hierboven aangegeven, en het zal waarschijnlijk rond 640 MB in omvang.

U kunt elk aantal van de branden van cd-pakketten aan de werkelijke CD te maken, maar ik verkies om te gebruiken ImgBurn omdat het leuk en eenvoudig. (Merk op dat dit screenshot is van een computer die niet beschikt over een brander ... alleen ter illustratie).

Nu dat u de cd hebt, is het tijd om het te plakken in het station en het booten. U zult vrijwel direct worden aangeboden met de boot-opties-menu, waar u kunt een geheugen test, toegang tot de XP recovery console, Of druk op de Enter-toets om het opstarten van de Ultimate Boot CD.

Zodra het eindelijk laarzen (die een tijdje kan duren), zult u worden gepresenteerd met een desktop die eruit ziet en werkt hetzelfde als XP, hoewel het in feite draait GeoShell, Een minimalistische shell vervanger toepassing.

Er zijn een aantal echt nuttige hulpprogramma's geïnstalleerd, zoals eerder genoemde DriveImage XML, Die kan worden gebruikt om de volledige back-ups van uw harde schijf te maken.

Er is wel een andere tool SelfImage dat is niet zo gebruiksvriendelijk uit, maar laat je kloon een schijf met slechts een paar klikken.

En natuurlijk zijn er een aantal van de Anti-Virus en Anti-Spyware nutsvoorzieningen, zeer nuttig voor het omgaan met een spyware infectie die je ervan weerhoudt opstarten.

Ten slotte is er een aantal MBR de vaststelling nutsbedrijven, die zal helpen als u problemen hebt opgestart.

Er is veel meer tools, te veel om nu te dekken ... maar blijf op de hoogte, want we gaan beginnen met uitleggen nuttige scenario's om u te helpen oplossen van problemen, evenals enkele andere boot disks.

Opmerking: u krijgt een exemplaar van Windows XP nodig om de CD te maken, maar je kan eigenlijk de cd om sommige elementen van een Vista-machine te repareren en te gebruiken.

Download de Ultimate Boot CD for Windows

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen