Freitag, 20. Juli 2012

Reclaim Your Hard Drive Space de Easy Way

Hoe vaak heb je te weinig ruimte op je C:-schijf en vroeg zich af ... waar ging al mijn vrije ruimte in te gaan? Als u tech-savvy zult u waarschijnlijk open je CCleaner snelkoppeling en reinigen van de tijdelijke bestanden, maar waar is de rest gebleven?

Het antwoord is een grote kleine freeware utility genaamd DriveSpacio dat u helpt te weten waar al die vrije ruimte is gegaan, vergelijkbaar met de meer bekende WinDirStat nut. Het voordeel van het gebruik van deze is dat het direct integreert in de Explorer shell en heeft veel meer meldingen.

Met behulp van DriveSpacio

Zodra u hebt gedownload en geopend het nut, zul je een scherm te zien met de harde schijven in uw computer. Bijvoorbeeld, als je kijkt in mijn dialoogvenster Computer, zie je drie harde schijven en een aantal andere USB-drives.

22

Dus de Drives tabblad DriveSpacio tonen u een grafische weergave van alle stations op uw computer, met allerlei grote diagrammen en grafieken.

Verschillende meningen worden aangeboden, zoals cirkeldiagrammen of het staafdiagram bezichtiging zag hieronder:

DriveSpacio integreert in Windows Explorer, zodat u in staat zijn om de rechter muisknop op een schijf en te analyseren. U kunt ook starten de toepassing en open een bepaalde drive, of zelfs alleen maar een specifieke sub-map als je wilt. Ik vind dit om behulpzaam te zijn, want ik kan ervoor kiezen om alleen te kijken in mijn user map.

Na het scannen je echt een mooie grafiek van de mappen en bestanden op de schijf en precies hoeveel ruimte ze in beslag nemen.

De interface heeft een explorer het type voelen en kan je door elke map en directory om statistieken te krijgen, en de grafiek op het rechterpaneel zal veranderen op basis van waar in de boom je bent.

U kunt ook met de rechtermuisknop klikken op van alles en nog voor kiezen om rechts te verwijderen uit de DriveSpacio raam.

Het tabblad Mappen geeft een geweldig diepgaand te kijken naar wat mappen worden hogging ruimte. U kunt schakelen tussen ofwel een staafdiagram of een cirkeldiagram, en ervoor kiezen om wisselen tussen de weergave van kilobytes, megabytes of gigabytes.

Een ander voordeel van het gebruik van deze toepassing is dat er een draagbare versie die vereist geen installatie. Heel handig voor het toevoegen op uw draagbare USB flash toolkit.

Download DriveSpacio voor Windows

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen