Freitag, 20. Juli 2012

Green Computing: LocalCooling Project Uniblue's

Of u nu milieubewust of gewoon op zoek om wat geld te besparen, hebben de stijgende prijzen van energie iedereen op zoek om te bezuinigen op de kosten. Als je je ooit afgevraagd hoeveel stroom uw computer verbruikt, er is een gratis power management tool genaamd Local Cooling hier om u te helpen.

De doelstellingen van het Lokaal Cooling project omvatten de energiekosten en de reductie van de broeikasgasemissies, en het nut toont gedetailleerde resultaten van hoeveel macht je hebt opgeslagen voor en na de installatie van de software. Ze hebben een doel van het creëren van een gemeenschap van 100 miljoen pc-gebruikers die willen helpen de CO2-broeikasgassen te verminderen.

Na het downloaden van de applicatie die u wordt gevraagd om een ​​account aan te maken, zodat u kunt delen en vergelijk uw energieverbruik met de andere leden van LocalCooling.com

Meteen kunt u naar het tabblad Mijn Macht en zien hoeveel wattage uw apparaten consumeren. Het ziet eruit als mijn PC kan wat tweaken gebruiken zeker.

Het power management tool is zeer eenvoudig te configureren. Onder het tabblad Algemeen kunt u kiezen voor een vooraf geselecteerd energiebesparende modus of een aangepaste modus.

Je zal in staat zijn om uw statistieken te controleren via de applicatie gadget op uw machine en ook op de website.

Dit project kan echt uiteindelijk op een vrij groot en bespaart veel energie en geld in de lange termijn. In feite is er een sectie gewijd aan de netwerkbeheerders Local Cooling op hun respectieve netwerken die zeker zal leiden tot mooie winsten te gebruiken. Plus het is altijd leuk om statistieken te vergelijken met andere gebruikers en eigenlijk zien dat je een verschil maken!

Volgens hun website dit project daadwerkelijk gestart in november 2006. Omwille van deze populaire vraag, soortgelijke toepassingen, en een beter energiebeheer in Vista, is Uniblue niet meer het aanbieden van deze applicatie als download op hun site direct, maar je kunt nog altijd downloaden via download.com. U kunt ook energie-instellingen in XP om macht en geld te besparen.

Dit betekent niet dat het project dood is wel. Als u geïnteresseerd bent in het redden van het milieu, kan u om het programma verder te helpen voort te zetten door deel te nemen aan hun onderzoek of in de Lokale gemeenschap Koeling Hey! Beter laat dan nooit!

Download LocalCooling van download.com

Bezoek de Local Cooling Homepage op localcooling.com

Noot van de redactie: Het bedrijf dat deze vrije software gemaakt, is ook een sponsor van deze site, maar niet voor deze vrije software pakket. We zijn fans van volledige openheid en alleen schrijven over software die we persoonlijk hebben getest.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen