Freitag, 13. Juli 2012

Maximaliseer uw IE7 Tab Bar Space door het verwijderen van de Command Bar

Een van de vele ergernissen die ik heb met Internet Explorer is de vrij kleine standaard breedte van de tab bar ... als iemand die opent een heleboel tabs de hele tijd, wordt het moeilijk te beheren. Met een eenvoudige tweak, kunnen we verwijderen de opdrachtbalk die meestal zit aan de rechterkant van de tabbladen.

Plaats van de standaard als volgt:

image

We kunnen deze knoppen verwijderen, waardoor we meer ruimte:

Knoppen toevoegen of verwijderen

In plaats van het verwijderen van de hele bar, kunt u eenvoudig toevoegen of de knoppen van de bar te verwijderen door met de rechtermuisknop op te klikken, het kiezen van Customize Command Bar en vervolgens toevoegen of verwijderen Commando's.

Vanaf hier kunt u beperken de knoppen om alleen degenen die je wilt ... heb je ooit echt gebruik maken van de Help-knop?

Of u kunt gewoon de werkbalk de breedte klein genoeg dat het slechts een enkele knop laat zien, met de anderen nog steeds toegankelijk via klikken op de chevron (zorg ervoor dat het vinkje 'De werkbalken vergrendelen "optie)

Als u nog steeds aandringen op het verwijderen van de werkbalk geheel, blijven lezen.

Handleiding Registry Hack

Open regedit.exe via het start menu zoek-of vak Uitvoeren en blader vervolgens naar de volgende sleutel:

HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Internet Explorer CommandBar

Zoek de sleutel met de naam "Enabled" in de rechterkant, en stel de waarde op 0. Je moet IE opnieuw starten om de verandering te laten plaatsvinden. Natuurlijk zou je zet deze terug naar een naar de opdrachtbalk weer op zijn plaats.

Schakel de Command Bar de Easy Way

In plaats van te knoeien met het register, kunt u gewoon downloaden van de IntelliAdmin IE 7 Tweak Utility, die voert van het register bewerkingen voor u, en kunt u ook verbergt de zoekbalk, Of kracht in de menubalk naar de top, Beide onderwerpen hebben we de registry hack methode gedekt voor in het verleden.

Download IE 7 Tweak Utility uit intelliadmin.com

U kunt de hoeveelheid browser UI de ruimte echt te minimaliseren door het verwijderen van zowel de zoek-en command bars:

U kunt altijd gebruik maken van de Alt-toets tijdelijk te zien in het menu, of om dingen via sneltoetsen te krijgen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen