Sonntag, 15. Juli 2012

Terug Voeg Word / Excel 97-2003 Documenten naar de "nieuwe" Context Menu na het installeren van Office 2007

Als u Office 2007 in een omgeving waar iedereen is met behulp van Office 2003, kunt u al hebt ingesteld Excel or Word om altijd op te slaan in 2003-formaat, maar wat als je nieuwe documenten met behulp van het menu Nieuw te creëren? De enige keuzes zijn nu naar bestanden in 2007-indeling te maken, maar we kunnen weer toevoegen van de oude.

In het geval dat u niet zeker weet wat ik bedoel, gewoon met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies Nieuw in het context-menu, en je zult Microsoft Office Word-document in de lijst, die een blanco. DOCX-bestand maakt te zien.

image

We kunnen het oude item terug naar de lijst met een simpele registry hack.

Handleiding Registry Hack

De "nieuwe" items worden opgeslagen onder het type bestand definitie, onder een ShellNew sleutel. Met het oog op een leeg document te maken, moet je een sleutel met de naam Nullfile aan de rechterkant toe te voegen.

Open regedit.exe via het start menu zoek-of vak Uitvoeren en blader vervolgens naar de volgende sleutel voor de doc extensie.:

HKEY_CLASSES_ROOT . Doc Word.Document.8 ShellNew

Maakt u gewoon een nieuwe string waarde aan de rechterkant en noem het Nullfile. Je zou kunnen hebben om een ​​paar minuten wachten voordat het verschijnt in de nieuwe lijst, of u kunt altijd afmelden en opnieuw in

U kunt hetzelfde doen voor de. Xls-bestand extensie voor Excel 97-2003 documenten door te bladeren naar deze sleutel, en maak dezelfde Nullfile waarde aan de rechterkant.

HKEY_CLASSES_ROOT . Xls Excel.Sheet.8 ShellNew

Voor PowerPoint 97-2003 kun je naar beneden bladert u naar de volgende sleutel, het creëren van de waarde weer als voorheen.

HKEY_CLASSES_ROOT . PPT PowerPoint.Show.8 ShellNew

U ziet nu de items op de rechterkant, maar als je niet je kan hebben om een ​​paar minuten wachten of uit te loggen en opnieuw in

Downloadable Registry Hack

Kun je gewoon downloaden, uitpakken, en dubbelklik vervolgens op een van de opgenomen bestanden naar de informatie toe te voegen in het register. Elk bestand is genoemd naar het type document. Er is ook opgenomen bestanden om ze te verwijderen ook.

Download AddOffice2003DocumentsToNewMenu registry hack

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen