Sonntag, 15. Juli 2012

Gadgets om u te helpen efficiënter te werken in Outlook 2007

Voor Office deze zondag de tip gaan we kijken naar Vista Sidebar gadgets die u kunnen helpen een betere afspraken en GTD lijsten in Outlook 2007 te beheren. Toen Vista kwam voor het eerst dat ik was geen fan van de Sidebar of zijn gadgets. Op dat moment leek het alleen om gadgets hulpbronnen verbruiken, "" eye-candy "te zijn. Omdat deze technologie heeft ontwikkeld Ik ben meer handige gadget toepassingen vinden.

De eerste om te controleren is Outlook-taken. Met deze handige toepassing zal op vertoon van uw taken die zijn gepland in het To-Do Bar in Outlook 2007. Niet alleen zal de taken die reeds gepland in Outlook weer te geven, maar u kunt ook nieuwe taken toe te voegen door het intikken van hen in de gadget. Dit werkt de To-Do lijst in Outlook ook. Als u klaar bent met taken die ze gewoon afvinken van de lijst in de Gadget.

1

We kunnen kiezen hoe de taken worden weergegeven in de gadget in Instellingen. Schik op datum, Belang, of categorie. U kunt ook kiezen voor de grootte van de gadget.

De andere gadget kunnen we kijken naar is Outlook Komende afspraken. Deze kunt u zien komende afspraken uit je Outlook-agenda. U kunt ook een paar wijzigingen te maken door te kiezen voor het aantal afspraken die laten zien, het maximum aantal is vijf.

Hier is een shot van beide gadgets zien in de zijbalk.

Persoonlijk geniet ik van Outlook-taken het beste. Het helpt echt tijdens hectische dagen dat de GTD lijst is overweldigend. Ik ben benieuwd om te weten of iemand van jullie hebben gevonden nuttig Vista gadget. Geef uw mening en laat het ons weten!

Get Outlook-taken Sidebar Gadget

Get Outlook Aankomende Afspraak Gadget

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen