Samstag, 21. Juli 2012

Secure Computing: Gratis Virus Protection Met Avast Home Edition

Eerder deze week namen we een kijkje op gratis anti-virus applicatie AntiVir die veel opmerkingen van iedereen. Doorgaan met onze serie over gratis anti-virus tools, vandaag zullen we een kijkje nemen op Avast Home Edition.

Avast Home Edition biedt uitstekende virusbescherming, samen met Spyware en Rootkit detectie, en heeft zelfs een interessante villen vermogen.

Met behulp van Avast

De eerste keer dat je Avast lopen na de installatie wordt je begroet met een snelle handleiding voor een aantal functies die beschikbaar zijn.

1

Vergeet niet om de database te updaten meteen na het installeren zodat alles up to date is.

Na de eerste update die ik was gevraagd om Vista opnieuw te starten. Ik hoop dat dit niet het geval is bij elke update. Iedereen die is een veteraan gebruiker van Avast Hier kun je opmerkingen over deze!

Avast biedt real-time scannen met Resident Scanner. U kunt de beveiliging normaal, hoog, of aangepaste. Als je een "instellen en vergeten" gebruiker gewoon de standaardinstellingen.

Afhankelijk van de toepassing soms real-time bescherming kan hoogveen van je systeem. Avast Home Edition lijkt niet te eten te veel middelen die altijd goed is.

Als u een persoon bent zoals ik en moeten sleutelen aan alles, er is een koele Custom stand. Hier kunt u de verschillende onderdelen bescherming naar uw wens. Voor degenen die bestanden te delen met uw collega's is er zelfs een real-time component voor dat!

Het hoofdmenu is het commando centrum waar u toegang tot alle functies van de Home Edition. Zoals met de meeste anti-virus utilities, Avast integreert in Verkenner, zodat u kunt met de rechtermuisknop klikken en scannen een bestand.

In te gaan op de instellingen kunt u wijzigen en aanpassen hoe Avast zich gedraagt ​​op uw systeem. Ik ben een grote fan van deze, want ik kan bepalen hoe waarschuwingen en meldingen worden gepresenteerd. Dit is ook de plaats waar u kunt scannen rapporten configureren en instellen Avast het automatisch controleren op updates.

Het scannen tijd in Avast is ongeveer hetzelfde als in AntiVir. Helaas is geplande scans is niet een functie die beschikbaar is in de gratis Home Edition. Geplande scans zijn slechts een functie in de professionele versie dat kost je 39,95 na een 60 dagen gratis trial.

Als een virus wordt ontdekt, zal worden verplaatst naar de Virus Chest. Vanaf hier kunt u verwijderen van het virus, herstellen van een bestand in het geval van een vals-positieve, maar ook e-mail virus informatie over een virus Alwil software. Het lijkt erop dat mijn computer heeft geen geïnfecteerde bestanden!

Een andere leuke eigenschap van Avast is de mogelijkheid om Skin is. De standaard skin doet me denken aan een mediaspeler, die wist dat de computer de beveiliging kan worden zo leuk!

Er zijn een stel skins voor Avast op hun website. Ik dacht dat dit Atomic Arch was pretty cool.

Zo ver van de drie grote gratis anti-virus applicaties (AntiVir, Avast en AVG), Avast is de enige die niet is opgenomen een scan scheduler die lijkt een beetje vreemd. Anders is het een solide applicatie en doen een goede baan het beschermen van uw systeem.

Download Avast Home Edition

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen