Dienstag, 17. Juli 2012

Plaats audio in Word 2007-documenten

Een koele truc die ik leerde de andere dag is het invoegen van een audio-bestand in Word-documenten. Er zijn verschillende gevallen waarin dit van pas komt. Hier zullen we een kijkje nemen op een paar verschillende manieren om het geluid bestanden in Word 2007 te plaatsen.

Om een ​​bestaand geluidsbestand te openen Word invoegen en klik op het tabblad Invoegen op het lint toen in de tekst klikt u op de knop Object.

1

In de Object venster klikt u op de "Create from File" tabblad. Blader vervolgens naar de locatie van het bestand dat u wilt toevoegen aan het document. U kunt ervoor kiezen om te laten zien als een icoon.

Zoals je kunt zien is het mogelijk om het geluid file icon te veranderen door Standaard kunt u kiezen voor slechts drie verschillende pictogrammen.

Echter, door het niet te controleren die optie zal verschijnen als het icoon voor de standaard audio-speler, die in mijn geval is VLC. Als u sturen aan iemand anders zal het nog steeds weergegeven als het pictogram van uw standaard speler, maar zal spelen in hun standaard speler. Alles wat een gebruiker moet doen is het dubbele van dat geluid bestand klikt in het document voor het te spelen.

Een andere leuke manier om geluid toe te voegen aan een Word-document wordt door het invoegen van een bestand van Mediagalerie. Met het Word-document weer open selecteert u het tabblad Invoegen op het lint. In de afbeeldingen klikt u op Clip Art. Een taakvenster Illustratie wil en open aan de onderkant klik op Clips ordenen.

In de Mediagalerie vind ik het gemakkelijkst om te zoeken naar geluidsfragmenten. Op de werkbalk selecteert u Zoeken en zorg ervoor dat de meeste opties worden gecontroleerd waar te zoeken. Ook om de zoekopdracht te beperken klinkt gewoon zorgen dat alleen te horen is gecontroleerd wat het resultaat zou moeten zijn.

Mijn zoektocht naar muziek resulteerde in diverse bestanden om uit te kiezen. U kunt bladeren door en bekijken ieder een als je wilt. Door te zoeken de online Microsoft Clip Art Database u op zoek bent meer dan 150.000 gratis beelden en geluiden.

Een ander ding dat je zou willen proberen is het opnemen van een bericht over uw document voor co-werknemers door Sound Recorder of andere audio-opname programma en steek die in een document ook.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen