Samstag, 14. Juli 2012

Eenvoudig branden en ISO beelden creëren in Vista

In staat zijn om een ​​ISO-image te branden moet niet zo moeilijk als het soms is. In staat zijn om ze te verbranden moet eigenlijk gewoon een standaard functie in Windows. Natuurlijk zijn er honderden dingen die een persoon kan lijst die moet worden opgenomen. We kunnen deze functie door het toevoegen van een van de gratis 3rd party applicatie ISO Recorder V3. Deze handige tool is ontwikkeld door Alex Feinman en hij zal graag donaties accepteren op zijn site.

Na het downloaden en installeren van ISO Recorder hoeft u alleen maar naar de ISO-image die u wilt branden te lokaliseren. Klik met de rechtermuisknop en kies Afbeelding kopiëren naar CD.

1

Dit opent ISO Recorder, zodat u kunt het beeld weg te controleren of kies een andere ISO-bestand en pas de opnamesnelheid om de afbeelding te branden.

Ook door in te gaan op Eigenschappen kunt u het fine-tunen van de opnamesnelheid en de disc uit te werpen als het klaar is. Voor de data schijven als een Linux besturingssysteem is het beter om op te nemen met een lagere snelheid om fouten te voorkomen.

Wanneer u alle instellingen hebben hoe je wilt klikt u op Volgende en het branden wordt gestart. Een vooruitgang van het scherm zal verschijnen waarin de gegevens worden geschreven en wanneer het wordt afgerond.

De afwerking schijf naar buiten komt en een ander succesvol imago te branden is voltooid, klikt u op Voltooien. Dat is alles wat er is! Dit maakt het proces zeer snel en eenvoudig. ISO Recorder Versie 3 ondersteunt DVD's en kan gedownload worden in de x32 en x64 bit.

Nu, alleen maar om een ​​ISO-image maken van een schijf de cd of dvd in uw optische drive pop, klik met de rechtermuisknop op het station en kies Create image van CD.

Opnieuw ISO Recorder opduikt, zodat u kunt een map kiezen om uw nieuwe ISO image plaats dan op Volgende en je hebt je ISO-image!

Download ISO Recorder V3 voor Vista

Herziening van ISO Recorder V2 Voor XP

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen