Samstag, 21. Juli 2012

Weekend Activiteiten: televisie kijken op uw PC met AnyTV

Afgelopen weekend namen we een kijkje op Joost, Een online TV applicatie met veel inhoud. Dit weekend gaan we verder het thema door het controleren van AnyTV, die momenteel beschikt over 2630 online tv-kanalen, 6910 on-demand video's en 4.750 online radio stations.

Aangezien de toepassing updates van de lijst met kanalen dagelijks, zal deze lijst verder groeien in de tijd. Met zo veel stations uit te checken kan je zeker vullen het weekend!

Met behulp van AnyTV

De interface voor deze toepassing is erg eenvoudig, met grote knoppen om te schakelen tussen de secties en vervolgens een lijst met inhoud die u kunt bekijken.

255

De kanalen komen van over de hele planeet. U kunt bladeren op genre en / of land.

U kunt met de rechtermuisknop op een kanaal toevoegen aan favorieten, die maakt het veel gemakkelijker om gewoon de inhoud die u wilt bekijken bladeren. Andere opties zijn vlaggen niet-werkende en rating kanalen.

Als je een leuke tv, video of radio URL ergens anders kunt u deze toevoegen aan de speler als uw eigen kanaal, zodat u kunt alles van dezelfde interface te zien.

Bij het afspelen van radiozenders koele visualisaties worden weergegeven zoals bij de meeste muziekspelers.

Conclusion

Wat is er indrukwekkend AnyTV is een eenvoudige en responsieve interface. Er zijn geen reclame banners die eraan verbonden zijn (Zoals sommige TV apps) die kan afleiden.

De gratis versie biedt niet alle beschikbare programma's, dus voor toegang tot alle kanalen waar je kunt abonneren per maand of aankoop van een levenslange licentie licentie voor 67,99 dollar.

Wees zeker en stay tuned elk weekend zoals we hebben leuke content en meer online tv-programma's te vullen je weekend met geeky plezier.

Download AnyTV van anytvplayer.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen