Dienstag, 17. Juli 2012

Voeg meer functies aan Office 2007 Door het installeren van add-ins

Soms in uw dagelijkse werk routine die u nodig heeft wat extra functies van de Microsoft Office Suite. Een manier om extra functionaliteit te krijgen is door middel van Office Add-Ins. Soms worden deze gebundeld met Office, maar niet bij de eerste installatie. Deze zijn gemakkelijk te bereiken en geïnstalleerd. Hier zal ik laten zien hoe je een add-in installeren met Excel.

Open Excel en klik op de Office-knop en ga naar Opties voor Excel en vervolgens op Add-ins.

1

In de View en beheren Office Add-ins window, de buurt van de bodem. zorg ervoor dat 'Excel Add-ins "is geselecteerd in het drop-down box en klik op Go.

Dit opent de Add-Ins venster waarin u een geschikt pakket voor uw Excel-taken te selecteren. Als u markeert elk Add-In dat je een korte beschrijving van wat een ieder is voorzien.

In dit geval ik de installatie van de Euro Currency Tools. Na het kiezen van het gewenste op OK klikken en accepteer de standaard

U krijgt een bericht terwijl de voortgang van de add-in is geïnstalleerd.

Na de add-in is geïnstalleerd, zal beschikbaar zijn in het lint. In dit geval is de Euro Currency Tool is plaats onder het tabblad Formules andere add-ins kunnen verschillen.

Andere keren dat u kunt installeren een add-in van het downloaden van een programma uit vanuit de Microsoft Office-site. Voor de aanleg eerder schreef ik over de Opslaan naar PDF add-in voor Word 2007. Een ander ik was featured het toevoegen van een Creative Commons-licentie tot documenten.

Natuurlijk zijn er ook van derden add-in programma's die vereisen doorgaans de aanschaf van een licentie na een proefperiode. U kunt een beetje van veiligheid door ervoor te zorgen dat add-ins zijn digitaal ondertekend. Dit wordt gedaan door middel van het Vertrouwenscentrum. Ga naar de Office-knop Opties voor Vertrouwenscentrum Instellingen voor het Vertrouwenscentrum en tenslotte Add-Ins.

Hier kunt u toevoegen of wijzigen instellingen aan uw voorkeur. U kunt zelfs uitschakelen ze allemaal samen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen