Freitag, 20. Juli 2012

Secure Computing: Gratis Virus Protection Met AntiVir Personal Edition

Tijdens het uitvoeren van mijn PC Repair bedrijf, heb ik te maken met een veel virus en spyware besmettingen op computers van mijn cliënt. Een van de meest voorkomende vragen die ik heb gesteld is: Wat voor soort anti-virus moet gebruiken ik? Het antwoord is natuurlijk, is er een met bijgewerkte virusdefinities!

Er zijn veel keuzes voor anti-virus, net als commerciële toepassingen Norton en Trend Micro, die zijn zeker doeltreffend zijn en een bijna overweldigende hoeveelheid functies, maar als u op zoek bent om geld te besparen, gratis persoonlijke anti-virus applicaties zijn een zeer solide keuze.

In de komende weken zullen we een kijkje nemen op een paar van de betrouwbare gratis opties.

Avira AntiVir Personal

Avira's AntiVir Personal Edition is een populaire en goed afgeronde anti-virus oplossing. AntiVir scant snel en efficiënt, is licht voor de systeembronnen, en biedt real-time bescherming met AntiVir Guard. De persoonlijke versie is volledig gratis voor prive-gebruik.

private use agreement

De installatie is een soepel proces. Als u op zoek bent naar uw PC snel te beveiligen met AntiVir selecteert u de volledige installatie. Ik persoonlijk graag wat meer controle over de componenten tijdens de installatie. Als je twijfels hebt over welke onderdelen u nodig heeft, het zekere voor het onzekere met een volledige installatie.

AntiVir kunt u het virus database update meteen tijdens de installatie, zodat u kunt een gedegen volledige systeemscan te activeren meteen.

Na een succesvolle installatie wordt u gevraagd in te schrijven bij Avira. Registratie is zeker niet verplicht, maar als dit de eerste keer met AntiVir u misschien wel interesse zou in het krijgen van up to date updates en nieuws.

Ik vond volledige scan van het systeem te zijn verrassend snel. Tijdens het scannen, een venster verschijnt om te laten zien van de vooruitgang. Er is ook de mogelijkheid om te pauzeren, stoppen en weer een scan van dit paneel.

Met een anti-virus programma, zult u merken een vertraging in de prestaties tijdens een actieve scan. Indien mogelijk schema een volledige systeemscan voor off uur. Het plannen van een scan start de Avira gebruikersinterface en naar View Administratie Scheduler.

Markeer de standaard Complete System Scan en geef de job een naam en beschrijving.

Vervolgens selecteert u een profiel of wat u wilt scannen in deze baan. Zoals je kunt zien kun je een volledige systeemscan uit of smal het neer op individuele secties.

De volgende stap is het kiezen van een dagelijks, wekelijks of maandelijks schema en tijd voor de scan. Dit is waar je kan het schema voor "off-uren". De werkelijke tijd is militair, zodat u weet of het AM of PM.

Tot slot kiest u de weergavemodus van de UI zal hebben tijdens het scannen. U kunt kiezen gemaximaliseerd, geminimaliseerd of onzichtbaar. Ook u kunt uw computer uitgeschakeld na de scan om energie te besparen en toevoegen aan uw Green Computing.

AntiVir zal integreren in Windows Explorer, zodat u kunt scannen individuele bestanden.

Als een virus wordt gedetecteerd, kunt u gedetailleerde informatie van de Avira database. Dit is handig om verschillende redenen. U vindt op de dreiging niveau van de malware, specifieke instructies voor het verwijderen, indien nodig, of kan bepalen dat het een false positive.

AntiVir heeft wel een pop-up scherm die je aansporen om een ​​premium versie aan te schaffen elke keer dat u een update van de definitie database, maar dat lijkt een klein ongemak voor de gratis anti-virus bescherming.

Een laatste eigenschap te wijzen is Reporting. U kunt een gedetailleerde tekst op basis van rapport of alle scans en updates die plaatsvinden.

Download Avira AntiVir Personal Edition

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen