Freitag, 13. Juli 2012

Gebruik Microsoft Live SkyDrive voor 25 GB aan opslagruimte (Online Storage-serie)

Vandaag zijn er een overvloed aan opties beschikbaar is voor opslag, zowel online als offline. Meer en meer opties zijn beschikbaar komen voor goedkope en vaak ook gratis online opslag. Je moet een beetje rond winkel voor een dienst die bij u past. Sommige gratis accounts niet bieden een zeer veel capaciteit, en degenen die wel bieden tot 50 GB aan opslagruimte zijn niet gemakkelijk te gebruiken. In deze Online Storage-serie zullen we kijken naar enkele van de betere online storage-oplossingen en hoe ze te gebruiken.

De eerste en misschien wel meest bekende online storage drive zullen we kijken naar SkyDrive is. Gaan naar SkyDrive live Microsoft's Site en meld je aan of snel een account aanmaken. Eenmaal in je SkyDrive kunt u documenten toevoegen aan de standaardmappen die Documenten, Favorieten, foto's en video bevatten. Je bent in staat om nieuwe map en gedeelde mappen te creëren.

1

Hier ben ik het creëren van mijn eigen nieuwe map genaamd "mijn muziek". Bij het maken van de nieuwe map kunt u besluiten om de toegang tot ze zelf, te delen met vrienden, en laat iedereen om toegang te krijgen. Bij het selecteren van "Mensen ik kiezen ..." een pop-up lijst van uw Windows Live-contactpersonen verschijnen voor u te selecteren.

Vervolgens wordt u gevraagd om de bestanden die u wilt uploaden te selecteren. U kunt alleen afzonderlijke bestanden en niet hele mappen of mappen, tenzij je zip ze op.

Echter, dit is de traditionele manier van het toevoegen van bestanden. Er is een cool programma van de Windows Live SkyDrive Upload Tool u kunt installeren om gemakkelijker slepen en neerzetten toegang.

Dit maakt het een stuk makkelijker om toe te voegen en verwijderen van bestanden uit de SkyDrive.

Terwijl u wacht op uw bestanden te uploaden naar SkyDrive u aangeboden een eenvoudig flash spel om te spelen. Voor dit voorbeeld heb ik een klein strandje balletje te gooien rond YAY!

Nadat de bestanden zijn geupload kun je in gaan en toegang toe, maak een beschrijving, en laat opmerkingen worden ingevoerd.

Aan de linkerkant van het scherm heb je een navigatie-gebied dat de details van elk dossier blijkt en ook op voorwaarde dat de web link, waar ze zich bevinden, zodat u kunt delen of in staat zijn om toegang te krijgen vanuit een andere locatie.

Windows Live SkyDrive bevat 5 GB aan opslagruimte. Een waarschuwing is de maximale upload grootte is 50MB, die niet te gemakkelijk om videobestanden op te slaan. Echter, als je wilt wegdoen die flash drive je blijft verliezen SkyDrive is gratis en kan werken perfect voor je.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen