Samstag, 21. Juli 2012

Voorbeeld Media bestanden zonder het openen van een aparte applicatie in Vista

Met Windows Vista hoeft u niet te openen een aparte applicatie om een ​​video, song, of foto voorbeeld. Vista bevat een handige functie om deze bestanden te bekijken in Explorer. Dit is handig omdat u misschien niet wilt Windows Media Player te starten elke keer dat je het controleren van een video of nummer voor de eerste keer.

Voor dit voorbeeld open ik mijn video map en klik op Organiseren vervolgens Indeling en selecteer Preview Pane.

2

Dit opent de voorbeeldvenster in de linkerkant van het venster met een kleine speler controle voor u om de video te bekijken. Als je wilt kun je zelfs om te zetten in volledig scherm van de preview.

Hetzelfde geldt voor alle audio-bestanden die u wilt zo goed voorbeeld van. Ga naar de map Muziek en stel dezelfde instellingen dan Organiseren Lay-out en selecteer Preview Pane. Waar kunt u gebruik maken van de eenvoudige speler bestuurt om te luisteren naar het bestand.

Met foto-bestanden geldt hetzelfde. Volg gewoon de stappen die we toonden eerder en je kunt een grotere miniatuur van elke afbeelding herzien in het voorbeeldvenster. Let ook op op elk voorbeeld of het nu een video-of beeldbestand, er is veel aanvullende informatie over de eigenschappen van het bestand in het gebied onder.

Hopelijk helpt dit mensen die nog geen Vista en zijn nieuwsgierig naar wat sommige van de nieuwe functies zijn. Aan de andere kant als je ervaren bent met Vista en denk dat het voorbeeldvenster is een ergernis check hoe u Schakel Preview Pane by The Geek!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen