Sonntag, 15. Juli 2012

Voeg uw Gmail van Windows Live Mail

Het koele ding met e-mail van deze dag is, kun je vrij veel gebruik van een client die u wilt en nog steeds in staat zijn om de meeste van uw web-based accounts te controleren. De meeste POP-accounts, zoals Hotmail of Gmail zijn in staat te worden gecontroleerd met een cliënt. Hier zullen we een kijkje nemen op hoe je je Gmail te krijgen in Windows Live Mail.

** Opmerking: Dit is voor Windows Live Mail en niet Windows Mail dat Outlook Express vervangen en is inbegrepen in Vista. Windows Live Mail is een aparte download via Windows Live Services. The Geek schreef een groot artikel over het opzetten van Gmail voor Vista Mail**

Voor de controle van een Gmail-account met verschillende opdrachtgevers je nodig hebt om ervoor te zorgen dat uw Gmail-POP heeft ingeschakeld. Ga naar je Gmail-instellingen Doorsturen en POP / IMAP en POP om voor alle e-mail waarin het gehele inbox of alleen de e-mail die je krijgt van dit punt naar voren zal brengen. Ook kunt u ervoor kiezen al dan niet een kopie te houden op de servers van Google.

1

Het eerste wat je zal willen doen is inloggen op uw Live-account als u dat nog niet hebt en klik op "Add een e-mail account".

Voer vervolgens op de rekening informatie voor het e-mailadres, wachtwoord en Display naam die u wilt opnemen en klik op Volgende.

Je krijgt dan een bericht adviseren u om instructies op te volgen over het opzetten van POP in Gmail. Gewoon negeren dat, omdat we al deze instellen aan het begin van dit artikel. U kunt deze account wel controleren als standaard.

Nadat alles is ingesteld zul je begint steeds berichten van je Gmail-account. Pretty slick!

We hebben bedekt het opzetten van de belangrijke e-mailclients met behulp van POP-of IMAP voor Gmail. Hier is een lijst zodat u uw favoriete client te gebruiken met Gmail.

Outlook 2007

Outlook 2007 IMAP

Thunderbird

Vista Mail met IMAP

Linux Kmail

Thunderbird IMAP

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen