Dienstag, 17. Juli 2012

Vrijdag Fun: Opera Gadgets Als u Office tijd te verspillen

Nog een week afgerond en je baas is jacht op u met een aantal last minute projecten die hij denkt nodig te worden gedaan door het einde van de dag. Hey! Waarom zou u moeten ophalen al de speling, omdat de baas niet efficiënt delegeren tijdens de week? Tijd om drukke kijken in de kubus met de tijd verspillen Opera Gadgets.

Als je iets wilt, dat zal een grote lach zijn en je kan wegkomen met het bekijken van video op uw computer op het werk controleren Geriatrische 1927 ... die geen advies nodig van hun ouders?

old man advice

Een hele week plezier tijd met Opera is het opzetten van uw Sim Aquarium. Om een ​​of andere reden dit doet me denken aan de Sega Dreamcast spel: Seaman. Nee ik ben niet zeker waarom.

Ik ben echt een sucker voor de oude school games. Een die me doet denken aan de oude Atari 7800 dagen is dit type spel Breakout Operanoid.

Houd een oogje over de hele wereld met Wereld webcams. Dit gadget wordt aangedreven door Google en kunt u kijken op gebeurtenissen via webcams over de hele wereld. Volgens de beschrijving is dit het Webcams.Travel website gecondenseerd in een Opera Widget.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen