Donnerstag, 12. Juli 2012

Force Firefox 3 om de Vista standaard thema gebruiken in Windows XP

Dit artikel is geschreven door Leon Steadman, dezelfde behulpzame lezer die ons liet zien hoe om te Gebruik een aangepaste Thema voor de XP Classic Logon Screen.

Gebruikt u Firefox 3 op Windows XP (of Windows 2000) en zou willen dat je het gestroomlijnde blauwe stijl van de Windows Vista-thema in plaats hebben van de multi-gekleurde peuterspeelzaal XP een?

In plaats van deze ...

image

... Kunt u dit:

Normaal gesproken is de enige manier om dat te doen is het downloaden van een Vista-achtige thema van de Mozilla Add-ons website. Echter, ze zijn vaak groot, resource-hongerig en kan vertragen uw Firefox. Plus ze kunnen breken als Mozilla Firefox updates, of lelijke ontbrekende onderdelen waar het thema auteur niet is zo uitgebreid als ze zouden moeten hebben.

Wel, het goede nieuws is dat Firefox voor Windows-only heeft zowel de Vista-en XP-thema's ingebouwd en er is een eenvoudige truc om het te vertellen welke stijl te gebruiken. Als je op een Mac of Linux (of voor Windows en wil de Mac / Linux thema's te gebruiken), ik ben bang dat je pech en zal moeten blijven de thema's die zijn gemaakt op het gebruik Mozilla Add-ons website.

Eenvoudige stappen

Allereerst, zorg ervoor dat u volledig alle Firefox-vensters af te sluiten, en download en pak het bestand Firefox3WindowsThemes.zip (link onderaan de pagina).

Als je eenmaal hebt uitgepakt de bestanden, ga naar de map dan de Strata Aero map.

Er zal een bestand genaamd classic.manifest er zijn. Wij vervangen de standaard Firefox-versie met deze.

Volgende moet u openstellen van de Firefox-toepassing chrome directory door te gaan naar Run Start en plakken in het volgende pad, of gewoon handmatig bladeren naar beneden door windows explorer.

% Programfiles% Mozilla Firefox chrome

In deze map, ziet u de classic.manifest bestand dat we zullen vervangen door die van het gedownloade zip-bestand.

Belangrijke opmerking: Voor we verder gaan, moeten we onze oorspronkelijke classic.manifest bestand back-up. Klik met de rechtermuisknop en selecteer classic.manifest hernoemen. Nu hernoemen naar classic.manifest.bak.

Volgende kopiëren en plakken, of sleep de classic.manifest bestand uit de Aero map die u zojuist uitgepakt in de map Chrome.

Open Firefox en geniet van de Vista-achtige goedheid!

Vista naar XP

Als om een ​​of andere vreemde reden, dat u gebruikt Vista en zou graag de XP Firefox 3 thema te gebruiken, hebben wij u ook gedekt.

Volg dezelfde stappen als hierboven, maar in plaats van vervanging van de classic.manifest bestand van de Strata> Aero map, gebruikt u de een van de Strata> XP map.

Yuk!

Restoring

Als je ooit terug wilt gaan naar de oorspronkelijke Firefox-thema (of als je Firefox start handelen op omdat van), het enige wat je hoeft te doen is het verwijderen classic.manifest bestand in de Chrome map en hernoem de back-up van classic.manifest . bak terug naar classic.manifest.

Download Firefox3WindowsThemes Hack

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen