Dienstag, 17. Juli 2012

Makkelijk embedden Creative Commons licenties voor Office 2007 documenten te beschermen

Misschien kom je tot een formule die eigenlijk bewijst de Relativiteitstheorie is volkomen verkeerd. Misschien heb je geschreven een best verkopende roman in Word 2007. U zeker wilt een beschermende licentie associëren op. in ons digitale tijdperk is er een enorme hoeveelheid ideeën, creatieve teksten en muziek zijn beschikbaar op onze vingertoppen. Het is erg belangrijk om uw werk beschermen. De Creative Commons add-in voor Office 2007 maakt het gemakkelijk.

Eerst moet je naar de download Creative Commons add-in voor Office 2007. Zorg ervoor dat in en selecteer de juiste toepassingen die u wilt de add-in te nemen. Omwille van het niet hebben om later te installeren selecteer gewoon alle drie.

1

Nadat u hebt geïnstalleerd de Add-in start Word en je zal de volgende boodschap. Ga je gang en klik op Installeren.

Nu zie je een nieuwe tab op het lint genaamd Creative Commons.

In dat tabblad wil je klikken op Licentie en Nieuw-licentie. Op het pictogram naast het is gewoon laten zien van het document is nog geen licentie.

Een scherm zal verschijnen voor u het type van de CC licentie je wilt associëren met de document te selecteren. Voor meer informatie over het kiezen van het juiste type van de licentie voor uw werk controleren CreativeCommons.org. Je zal ook gevraagd worden of u wilt wijzigingen of commercieel gebruik van uw werk mogelijk te maken.

Nadat u alle keuzes over de licentie die u kunt dan beslissen om het te houden zoals het is of te verwijderen. Ik ga de licentie ik zojuist aangemaakt door de wizard te selecteren.

Je krijgt dan een visueel beeld van de CC pictogram dat u kunt naar een geschikte plaats te verplaatsen binnen het document. Voor dit voorbeeld heb ik het aan het einde van het werk.

De hyperlink verwijst naar de locatie van de licentie over ten CreativeCommons.org.

Als u gebruik maakt van de CC te veel van het werk dat u maakt in Office 2007 is dit een geweldige add in te zijn, te beschermen!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen