Sonntag, 15. Juli 2012

Maak een snelkoppeling naar een ontvanger rechtstreeks e-mailen vanaf uw bureaublad

Zijn er momenten waarop je iets online lezen of komen met een idee en wilt u snel e-mail een vriend of collega? Het is misschien moeilijk te geloven, maar sommige mensen niet altijd hun e-mail client de hele dag open! Als een tijdsbesparing voor die mensen kunnen we een snelkoppeling op het bureaublad om e-mail te sturen. Dit is handig als je bepaalde contactpersoon (s), e-mail op een regelmatige basis.

De rechtermuisknop klikt u ergens op het bureaublad en ga naar New Shortcut.

1

Nu in de Snelkoppeling maken venster type in "mailto: yourcontact@email.com" van de cursus bent u zet in de e-mail uw contactpersoon. Dus bijvoorbeeld als ik wilde maken op The Geek Ik zou in de volgende en klik op Volgende e-mail.

Naast de naam van de snelkoppeling iets dat zo zul je je herinneren hoe het is om in en klik op Voltooien.

Omdat het een e-mail en Outlook is mijn standaard e-mailclient, Vista medewerkers een Outlook-stijlicoon voor de snelkoppeling. Ik ben niet zeker hoe het eruit zal zien met de verschillende opdrachtgevers, maar u kunt altijd Wijzig de Desktop Icon. Nu altijd de snelkoppeling wordt gestart je standaard e-mailprogramma zal openen met de ontvangers e-mailadres al ingevuld

Als u wilt dat de e-mail sturen naar meerdere contactpersonen dan gewoon tussen elk adres met een puntkomma. Hopelijk deze keer spaarder zal nuttig zijn om iemand die er zijn!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen