Donnerstag, 19. Juli 2012

Geek Reviews: beheren en organiseren Notes Met Evernote

Aangezien het weer naar school de tijd lijkt het aangewezen om een ​​aantal tools te dekken om u te helpen op te slaan en mange je studie gemakkelijker te maken. Evernote is een grote gratis notities kunt maken die kunnen helpen bij het organiseren van de meest ongeorganiseerde mensen. Evernote maakt notities op te slaan, afbeeldingen en web content op een centrale locatie en in staat om toegang te krijgen vanaf vrijwel elke locatie.

logo

Evernote is gratis te downloaden en geeft je een gratis 40MB ruimte om te synchroniseren en op te slaan notities. Maak eerst een nieuwe notebook en kies de juiste instellingen. U kunt zelfs opslaan als publiek en een URL zal worden gemaakt om te delen met vrienden en collega's.

Evernote heeft een zeer bekende ontdekkingsreiziger soort gebruikersinterface. Na het aanmaken van een nieuwe notebook de titel toont aan de linkerkant het menu.

U tekst en foto's van het internet is slechts een kwestie van markeren wat je wilt en het verzenden van de selectie naar Evernote. Firefox heeft een eenvoudig te gebruiken plug-in en wordt ook gekenmerkt als een links-klik menu-optie.

Met Internet Explorer kunt u naar de Web Clipper pagina en klik met de rechtermuisknop op het pictogram en op te slaan als favorieten. Of u kunt selecteren om de gegevens die u wilt bewaren en klik met de rechtermuisknop Toevoegen aan Evernote te selecteren.

Altijd een notitie wordt opgeslagen een kleine melding verschijnt er wat wijst op een succesvol op te slaan.

Hier is een blik op enkele opgeslagen data binnen Evernote ook de mededeling van de handige zoekfunctie. Dit zal ook woorden vinden in beelden.

Niet alleen dat bespaart de informatie aan de Evernote lokale client, maar ook het uw web account. En uw mobiele account ook. Dit maakt het mogelijk om uw notities toegang vanaf vrijwel elke locatie.

Basic Notes zijn ook mogelijk met standaard document editing-functies beschikbaar zoals het aanpassen van het lettertype, knippen, plakken, etc.

Premium accounts zijn ook beschikbaar voor $ 5/maand of $ 45/year die het mogelijk maken voor maximaal 500MB aan opslagruimte per maand. U kunt altijd de gaten houden en / of upgrade van de hoeveelheid ruimte die u beschikbaar door te gaan naar Account Properties.

Download Evernote voor Mac en pc

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen