Samstag, 14. Juli 2012

Te verwijderen die Lelijke Focus rechthoek in Windows XP of Vista

Na een aantal lezers hebben geschreven over hoe de gestippelde zwarte omlijning die soms wordt weergegeven wanneer u een bestand selectie te verwijderen, realiseerde ik me dat ik nodig had om dit op ten behoeve van iedereen schrijven, omdat er eigenlijk een oplossing.

In het geval dat u niet zeker weet waar we het over, als u een pictogram met een pijl van het toetsenbord toetsen en klik ergens anders, ziet u een stippellijn verschijnen rond het pictogram:

image

Hetzelfde zal soms gebeuren in andere gebieden, zoals de boom controles. Merk op dat dit beeld is van de oorspronkelijke auteur over bij Neowin.

Om dit probleem oplossen, zullen we gebruik maken van een kleine utility genaamd de Universele Focus rechthoek Remover, die helaas alleen werkt op 32-bit Windows (XP of Vista).

Installation

Je wilt downloaden en pak het zip bestand, en vervolgens het RemoveFocusRect.dll bestand in de System32 directory, meestal gelegen op de volgende locatie te kopiëren:

C: Windows System32

Je krijgt een bericht dat de toegang wordt geweigerd, maar je moet in staat om het bestand te kopiëren na het klikken door middel van de aanwijzingen.

Volgende moet je open te stellen een beheerder modus opdrachtprompt en voer het volgende commando om het DLL-bestand met Windows te registreren:

regsvr32 RemoveFocusRect.dll

Je krijgt een melding dat de registratie geslaagd. Als u een foutmelding krijgt, is er een goede kans dat je draait op 64-bit en het gewoon zal niet werken. Als dat zo is, zorg ervoor dat het bestand dat u hebt gekopieerd verwijderen.

Zodra u de computer opnieuw opstart, zul je zien dat de rechthoek nu weg is:

Uninstalling

Open een administrator-modus opdrachtregel als voorheen, en typ het volgende commando in om de component uit het register (zeer belangrijk) te verwijderen. Opmerking: Je moet in de map Windows system32 directory voor het te laten werken, maar dat is het standaard pad voor een administrator-modus opdrachtregel toch.

regsvr32 / u RemoveFocusRect.dll

Je moet een boodschap krijgen te zeggen dat het succesvol is verwijderd. Nu kunt u het bestand verwijderen gewoon met het commando:

del RemoveFocusRect.dll

Je moet de computer opnieuw opstarten om de tweak te verwijderen.

Download Focus Rechthoek Remover van neowin.net

Download Focus rechthoek Remover (Mirror Copy) van howtogeek.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen