Samstag, 21. Juli 2012

Secure Computing: Gratis Virus Protection Met AVG Free Edition

Tijdens mijn loopbaan in de computer gebied, heb ik ontdekt dat een van de bekende gratis anti-virus voorzieningen zullen het werk doen en zijn essentieel in een goed afgeronde beveiligingsplan. Op de vraag wat is "De beste" gratis anti-virus programma is het antwoord komt pas echt neer op persoonlijke voorkeur.

Deze week zullen we ronden onze dekking van gratis anti-virus programma's. Vorige week hebben we bedekt Avira AntiVir and Avast Home Edition, En vandaag zullen we behandelen wat is misschien wel de meest effectieve en populaire gratis anti-virus programma: Grisoft's AVG Free Edition.

Installatie is rechttoe rechtaan voor het grootste deel. U zult willen ervoor zorgen dat er een gratis licentie die reeds bij het installeren zoals hier te zien.

free license

Tijdens de installatie wordt u gevraagd te kiezen voor de werkbalk wel of niet te nemen. Persoonlijk ben ik geen fan van toolbars helemaal zodat ik niet zou installeren, maar AVG adviseert meer webbedreigingen kan vermeden worden wanneer het gebruik ervan.

Internet Explorer en Firefox bevatten reeds een goede Phishing-bescherming, dus naar mijn mening de werkbalk is overkill, maar u kunt uw eigen beslissing te maken met een aantal gedetailleerde informatie van hun site.

Na een succesvolle installatie, een wizard begint te vragen naar specifieke instellingen voor het hulpprogramma. Een van de meest belangrijke is om de laatste updates voor de virusdatabase.

Andere instellingen te kiezen zijn wat tijd om een ​​dagelijkse scan uit te voeren en te registreren met AVG. Kunt u via de wizard of geheel overslaan van het proces zoals veranderingen kan later worden gemaakt.

Alle instellingen en onderdelen kunnen worden bediend vanuit de User Interface. AVG Free Edition omvat meer dan alleen anti-virus bescherming. Overige componenten zijn onder meer:

Anti-Spyware Beschermt tegen kwaadaardige software-applicaties
E-mail Scanner Integreert met Outlook te scannen e-mailberichten en bijlagen op virussen en spyware
Resident Shield Real-time bescherming tegen virussen en kwaadaardige spyware

Het volledige systeem scant lijken vergelijkbaar met zowel Avast en AntiVir en kunt u ook controle over de snelheid ... hoe sneller de scan het meer CPU processing power nodig als u wilt blijven van de computer gebruiken terwijl de scan wordt uitgevoerd.

Details van de detecties worden getoond in de gebruikersinterface zoals gedetecteerd. Dit is waar u ook kunt pauzeren, starten of hervatten een scan.

Er zijn verrassend veel instellingen en opties kan aanpassen hoe AVG werkt. Dit is waar om de controle te scannen schema's en een hele reeks van andere opties.

Pop-up meldingen worden getoond naast de klok op de taakbalk.

Alle e-mailberichten worden gescand en dit zal worden geverifieerd door een bericht aan de onderkant van elke e-mail. Ook, zoals met de andere anti-virus applicaties die we hebben behandeld, AVG integreert in Windows Explorer, zodat u kunt afzonderlijke bestanden scannen door rechts te klikken.

Conclusion

AVG is zo populair voor een reden: de user interface is aantrekkelijk en gemakkelijk te gebruiken en is er ook een aantal opties beschikbaar, zodat u het gedrag aan te passen naar uw wens. Het biedt ook veel onderdelen en opties die zijn alleen beschikbaar in de professionele versie van de andere nutsvoorzieningen, in de grote prijs van free.

Als u AVG gebruikt voor een tijdje please comment en laat ons weten uw gedachten en meningen, of andere aanbevolen instellingen die u gebruikt te laten.

Download AVG Free Edition voor Windows

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen