Donnerstag, 19. Juli 2012

Weekend Leuk: Download And Watch TV Online Met Joost

Een paar jaar geleden herinner ik me vele mensen vragen, handel en verkoop van Joost uitnodigingen. Uiteindelijk heb ik het krijgen van een toen Joost werd in beta en hoewel ik dacht dat het idee was geweldig, ik was niet erg onder de indruk van channel content. Sindsdien Joost heeft een lange weg afgelegd. Op dit moment nog in beta, maar open voor het publiek, Joost heeft meer dan 480 kanalen met 28000 + tv-programma's.

2283246407_dfd83ca9f7_o

Joost Versie 1.1.8 beta is gratis beschikbaar voor iedereen te downloaden en te genieten. Na het downloaden gewoon aanmelden voor een gratis account. Eenmaal ingelogd kun je beginnen met surfen via de Joost kanalen. Tijdens het kijken van een programma dat u kunt verkennen andere kanalen. ** Opmerking: Het gerucht gaat Joost gaat naar het einde van de desktop client en voortzetting van de dienst als web alleen gebaseerd .**

Een van de programma's beschikbaar op Joost is GI JOE. Wow doet het terug te brengen herinneringen uit de kindertijd! Door gewoon de muisaanwijzer over het scherm hebt u toegang tot verschillende menu's Joost. U kunt afspelen, pauzeren, vooruit, terugspoelen en programma's.

Met een dergelijke selectie van televisieprogramma's de ongelukkige werkelijkheid is het hebben te maken met commercials. Ik heb volle 15 seconden product advertenties tussen programma's en ook tijdens het programma als een reclameblok. Aan de positieve kant zijn dit niets als overvloed van commerciële spots op televisie-uitzendingen.

Een andere vorm van reclame wordt gebruikt verschijnt er een widget soort advertentie het dringt er bij u klikt om. Als je dat doet, dan stopt het huidige programma die u bekijkt en laat de 15 seconden clip.

Er zijn ook leuke widgets die u kunt gebruiken tijdens het kijken naar Joost om verbinding te maken met vrienden en op andere manieren te gebruiken. Selecteer een widget uit het menu om te zien wat het doet.

Een paar voorbeelden zijn Instant Messaging en News Ticker dat de rollen nieuws. Ook is er een optie om een ​​episode met een vriend te delen.

Andere functies omvatten de mogelijkheid om je eigen kanaal te maken met featured shows die u kiest. Kanalen zijn veel comedy, natuur en wetenschap documentaires, en meer Japanimation dan kunt u een stok te schudden op! Check out de complete lijst van kanalen. OH! Had ik al gezegd kun je veel zien Star Trek The Original Series toont ook?

Probeer de nieuwste versie van Joost voor het weekend, ben je gebonden aan een paar uur plezier hebben bladeren door de verschillende programma's en maken van uw eigen lijst!

Download Joost Voor Windows en Mac OS X

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen