Dienstag, 17. Juli 2012

Maak een diagram in Word 2007

Stroomschema's zijn een zeer goede manier om een ​​nieuw idee toegelicht in een presentatie te krijgen. Office 2007 heeft een aantal geweldige nieuwe tools voor het creëren van een visueel aantrekkelijke stroomschema dat gebruikt kan worden vanuit Excel, Word of PowerPoint. Hier zullen we een kijkje nemen op het creëren van een eenvoudig stroomdiagram in Word 2007.

Omwille van dit artikel ga ik op de top van het document start aan de rechterkant onder de titel. Klik op Invoegen dan Vormen op het lint om een ​​vorm van de Flowchart sectie te selecteren. U kunt kunt dan tekenen een schets voor de grootte van dit object op het document. Je zal dan zien hoe het zal meteen kijken.

2

Om een ​​link de vormen op uw flow chart is er een veelheid aan opties. Hier ga ik een pijl gebruiken. Om efficiënt maken van de stroomschema, is het het beste om het basisontwerp te krijgen voordat zorgen te maken over de grafische effecten. U kunt altijd later toevoegen van de effecten.

Ik kies voor een snelle format voor de eerste vormen, getrokken van de pijl, en ben klaar om te zetten meer secties. Ik heb net kopiëren en plakken het eerste vak en sleep deze naar de juiste positie.

Na het ophalen gewend aan het selecteren van vormen en de aanpassing van hun positie is het waarschijnlijk een goed idee om te beginnen met het toevoegen van tekst. Om tekst toe te voegen aan de grafiek Gewoon rechts klikken op een vakje en kies Tekst toevoegen in het menu en begint te typen.

De mini-werkbalk Opmaak is nog steeds beschikbaar met elke tekst die u in de grafiek die komt van pas als u gebruiken om het. Als je niet een fan en wil om het te stoppen, kunt u maken de mini-werkbalk Opmaak te stoppen opduiken.

Zodra u de basisprincipes van de flowchart te voltooien, is het tijd om wat "pit" toe te voegen aan alles. Dit wordt gedaan met behulp van het tabblad Opmaak op het lint. Hier zijn een paar foto's van wat je kunt doen. Dit is de verschillende kleuren kunt u de vormen.

Hier zijn Shadow en 3D-effecten. Het koele ding met Office 2007 is kan je gewoon de muis over de verschillende effecten en krijgen een voorproefje van hoe het eruit zal zien in het document. Dit bespaart veel tijd in plaats van te vertrouwen op een trial and error aanpak.

Een ander kenmerk is het plaatsen van Smart Art. Dit stelt u in staat om in te voegen leuke pre-ontworpen grafische lay-outs. U hoeft niet tot grafisch ontwerp expert te zijn om professioneel ogende content te voegen zijn.

Een handige venster wordt geopend waarin u tekst kunt invoegen in de grafiek die in dit geval is Radial Cycle. U ziet de tekst als het zou in de Smart Art verschijnen op hetzelfde moment dat het ingevoerd.

Een goede manier om de graphics te helpen in uw grafiek beter opvalt is het veranderen van de achtergrondkleur van het document. Dit gebeurt vanuit Pagina-indeling en Pagina-achtergrond secties op het lint.

Dit is een eenvoudig stroomdiagram gemaakt met de stappen en verschillende opties hierboven.

Nu moet u een basiskennis over hoe je een stroomschema te maken en beginnen te experimenteren met de verschillende opties die beschikbaar zijn in 2007. Veel plezier, experiment, en laat dan feedback over hoe je onder de indruk van je baas! Er moet een betere manier om die TPS Reports te organiseren!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen