Freitag, 13. Juli 2012

Overdracht of Move Your Microsoft Office Aangepaste woordenlijst

Een van onze grote lezers schreef gisteren om te vragen hoe de aangepaste woordenlijst Office migreren van de ene computer naar de andere, en het leek waardig genoeg om over te schrijven voor ieders voordeel. Bedankt Josh!

Als je ooit hebt gezien van de kronkelende rode streep onder een woord en de gekozen "Toevoegen aan woordenlijst" optie, dan zult u beseffen wat ik het over heb ... al deze woorden worden opgeslagen in een aangepaste woordenlijst bestand, en kan echt irritant zijn om opnieuw in te voeren op een nieuwe computer.

image

De locatie van Dictionary File

In Word 2003, moet u naar Extra Opties en klik vervolgens op de tabblad Spelling en grammatica, en selecteer Aangepaste woordenlijsten in dat dialoogvenster.

Voor Word 2007 of andere Office 2007-toepassingen, klik op de grote Office-knop in de linker bovenhoek, dan Opties voor Word, en vervolgens in het Proofing gedeelte zie je "Aangepaste woordenlijsten"

Let op: Outlook 2007 moet u een nieuwe e-mail te openen voordat je de Office-knop te zien.

Dit zal het scherm waar je kunt toewijzen aangepaste woordenlijsten, evenals zien het volledige pad naar het huidige woordenboek bestand. Nadat we het file transfer van de oude computer naar de nieuwe, moet u op de knop Toevoegen hier gebruiken om het woordenboek toe te voegen, als het niet automatisch toegevoegd.

Merk op dat je de Woordenlijst bewerken dialoogvenster te gebruiken in hier om wijzigingen aan te brengen (niet proberen om wijzigingen in het bestand zelf, heb ik gelezen over mensen die problemen bij om dat te doen)

Back-ups maken of overdragen

Om een ​​backup van uw woordenboek-bestand, naar beneden blader naar het pad dat u hierboven zagen, of gewoon in het volgende invoeren in de adresbalk in explorer:

% Appdata% Microsoft

Je ziet een van de twee directories, voor Office 2007-versies het meestal is gelegen in het UProof map, maar in de oudere versies was het in de Proof map. Hoe dan ook het bovenstaande dialoogvenster moet u vertellen het volledige pad.

Zodra je in die map moet je de Custom.dic bestand, dat is wat je wilt back-up en naar dezelfde locatie op het andere systeem overdracht te zien ... of je kan zet het ergens anders als je wilt, bijvoorbeeld in de map Documenten.

Merk op dat bij het openen van het bestand dat je moet in staat zijn om al uw aangepaste woorden te zien. Gewoon niet maken bewerkingen van hier, indien mogelijk.

Zodra u het bestand hebt gekopieerd naar dezelfde locatie op de andere computer (Zorg dat je sluit alle Office-applicaties voor doen), moet u in staat aan de aangepaste woordenlijst toe te voegen aan de nieuwe computer met behulp van de dialogen we hierboven, als het niet automatisch wordt gedetecteerd of u besloten om het in je documenten map.

Als dit een functie die u gebruik maken van alle tijd, wilt u misschien overwegen het verplaatsen van het bestand naar uw Documenten en vervolgens de overheveling van de aangepaste woordenlijst naar die locatie. Dat zou back-ups maken een stuk eenvoudiger, omdat je niet hoeft te graven rond om het te vinden.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen