Donnerstag, 12. Juli 2012

Gemakkelijk Controle Computer volume met een Wheel Mouse

Er zijn verschillende manieren om het volume op uw computer te besturen. Als je een toetsenbord ninja kunt u gebruik maken van hete toetsen om het volume te controleren. Als u een set versterkte desktop-luidsprekers kunt u gebruik maken van de volume knop. Er is ook de ouderwetse manier van klikken op het luidspreker icoontje in het systeemvak en het aanpassen van het daar. Volumouse laat ons toe om het volume en meer met de muis en / of andere sneltoets combinaties.

1

Volumouse is een leuke gratis hulpprogramma dat maakt de bediening van de computer volume een stuk makkelijker. Niet alleen heeft deze toepassing mogelijk te maken eenvoudig volumeregeling, heeft het ook functionaliteit voor u uit tot transparantie en helderheid van het scherm te controleren. Hier is een voorbeeld van de controle Firefox transparantie meer dan een Excel-document. Ik denk dat ik weet niet zeker wat ik zou dit gebruiken voor ... maar het is zeker cool!

Volumouse wordt geleverd met een eenvoudig te Zip Installer waarmee u om te beslissen hoe en waar de toepassing van het ene scherm installeren en te gebruiken. Ik wens meer toepassingen kwam eerder met dit type installatie nut dan te klikken op vooruit en terug door te installeren schermen.

Geavanceerde instellingen kunt u tussen geluid mixers te kiezen op uw machine en voor extra functionaliteit mogelijk te maken op basis van uw voorkeuren.

Er zijn ook drie plug-ins op de Nirsoft website die het mogelijk maakt verstoppen en actieve venster, formaat wijzigen actieve venster, en open of je CD / DVD-ROM deur te sluiten met een sleutel / muis combinatie.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen