Donnerstag, 12. Juli 2012

Gebruik Ouderlijk toezicht Ter beperking van Time Kids besteden aan de Computer

Ouders zijn altijd op zoek naar manieren om hun kinderen veilig zijn. Windows Vista heeft toegevoegd een leuke functie genaamd ouderlijk toezicht die zeer eenvoudig te gebruiken die helpen als het gaat om computers en het internet. Ongeveer een jaar geleden heb ik bedekt hoe te Gebruik de knoppen om ongunstige websites filteren.

Hoewel het is geweldig om je kinderen te gebruiken en te leren van de nieuwste technologie, de uitgaven te veel tijd met videospelletjes en surfen op het Web kan worden onproductief. Uiteindelijk is het de ouder is verantwoordelijk voor het toezicht op hun activiteiten voor kinderen, maar vandaag tip zal u tonen hoe je een geweldig hulpmiddel in Vista om te helpen benutten. Deze functie van Vista kunt u eigenlijk aan de controle van de tijd een gebruiker zijn account te openen.

Open het Configuratiescherm en klik op Ouderlijk toezicht instellen voor elke gebruiker.

1

Kies vervolgens uw kinderen-account ... of wie je wilt tijdslimiet op.

Zorg ervoor dat Ouderlijk toezicht op klik dan op de termijnen in Windows-instellingen.

Nu selecteert u het schema voor de tijd die op het internet en wanneer het zal worden geblokkeerd klik op OK. Dat is alles wat er is!

Terwijl je kind is aangemeld bij hun account zal er een pictogram in de rechterbenedenhoek van de klok toont ouderlijk toezicht zijn ingeschakeld worden. Ook, als de tijd komt dichterbij voor ze om uit de computer, zal ballon meldingen verschijnen in periodiek te vertellen hoeveel tijd er nog.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen