Donnerstag, 12. Juli 2012

Synchroniseer bestanden Met behulp van 2BrightSparks SyncBack - (Deel 2)

Hopelijk heb je gehad om te lezen Deel 1 van het gebruik van SyncBack freeware applicatie. In dit artikel zal ik een aantal van de meer geavanceerde functies van SyncBack, maar ook de voordelen van de betaalde versie van SyncBack SE.

Alle screenshots in dit artikel zijn afkomstig uit SyncBackSE. Eerste lancering SyncBack en ga naar Profielen New

11

Typ een naam voor deze synchronisatie profiel.

Voor het volgende scherm heb je drie keuzes voor back-up, synchroniseren, of het creëren van een groep. De Groep optie is exclusief voor SyncBackSE. Het kunnen meerdere back-up en synchronisatie profielen worden gegroepeerd en liep op hetzelfde moment.

Een ding om te wijzen op het volgende scherm is de mogelijkheid om uw bestanden te synchroniseren met een FTP-site, die in zeer handig is in een zakelijke omgeving. In dit voorbeeld ga ik mijn lokaal station synchronisatie met een externe, dus ik selecteer Nee FTP.

OK, nu moeten we om de bestanden te synchroniseren en een beschrijving van waar de data zich bevindt te selecteren. Op het volgende scherm hetzelfde doen voor waar de andere bestanden zijn.

Nadat alles op zijn plaats is, krijgt u een volledige beschrijving van uw synchronisatie-instellingen.

Als alles er goed uitziet dan ga je gang en de instellingen opslaan en synchroniseren weg. Anders zijn er verschillende extra opties om uit te kiezen voor en na het maken van de sync profiel. Een van de belangrijkste in mijn ogen is het schema.

Voordat de eerste synchronisatie proces krijgt u een verslag van wat er zal worden beïnvloed. Net als bij de back-up heb je de mogelijkheid om een ​​simulatie uit te voeren.

Er zal een voortgangsbalk wordt weergegeven terwijl u de synchronisatie van bestanden.

Na elke succesvolle synchronisatie je kunt trekken om een ​​mooi georganiseerd log bestand voor later.

Ik ben meestal zeer terughoudend aan te bevelen software "voor betalen", tenzij het is gerechtvaardigd en SyncBackSE is zeker de moeite waard de $ 30 voor de licentie. U kunt zien wat er opgenomen met de betalende versie HERE. De opties en flexibiliteit deze synchronisatie en back-up utility zijn vrijwel eindeloos.

SyncBack Freeware versie

SyncBackSE 30 dagen gratis proberen

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen