Dienstag, 17. Juli 2012

Werken met MS Office documenten efficiënt Met Office Live Workspace

Microsoft heeft eigenlijk gekomen met een aantal indrukwekkende dingen met hun Live-diensten. Een van de nieuwere functies nog in Beta, maar voor iedereen toegankelijk is Office Live Workspace. Het doel van Office Live Workspace is om efficiëntere toegang en gebruik van documenten zowel voor jezelf en andere teamleden.

In plaats van om bijlagen of op te slaan gegevens op eenvoudig e-mail naar flash drives te verliezen, kunnen al uw documenten nu worden opgeslagen en gewerkt vanuit een centrale en veilige locatie. Als een snelle blik op Office Live Workspace gaan we door middel van het opslaan van een document naar een site.

Het eerste wat je moet doen is de Microsoft Office Live-invoegtoepassing versie 2.1 na het installeren van een systeem reboot nodig is.

1

Laten we nu eens kijken hoe Office Live werkt. Voor deze demonstratie ben ik met behulp van een Word 2007-document en ik wil dit delen met mij aan op het werk vanuit huis. Klik op de Office-knop en ga naar Opslaan om Office Live. Als je niet hebt gedaan, wordt u gevraagd heeft.

Een. NET paspoort scherm zal verschijnen voor u om in te loggen

Na het inloggen ziet u documenten waar de teken in knop was. Klikken op deze opent een met een directe verbinding met uw Office Live Workspace.

Gewoon het document opslaan op uw Live Workspace. Zorg ervoor dat in en kies een Office Live ondersteund bestandstype. Anders kan het bestand worden opgeslagen op uw Workspace, maar iedereen die toegang heeft tot het zal moeten om deze te downloaden voordat ze in staat om veranderingen te maken.

Nu wanneer u inlogt op uw Workspace ion de Office Live-website ziet u het opgeslagen document. Iedereen die toegang heeft tot deze Office Workspace kan lezen en wijzigingen aanbrengen in dit document. Door de muis over de titel van het document een pop-up menu toont verschillende opties.

Er is ook een toolbar met verschillende opties getoond op de bovenkant van het document wanneer het geopend in Office Live.

Het delen van een document is eenvoudig. Met het document te openen klikt u op de Share-pictogram. Voer vervolgens in de e-mailadressen van degenen die je het document wilt bekijken alleen door het intikken van hun e-mailadres in het Viewers veld. Typ een e-mailadres in het veld voor Editors die u wilt bewerken verlenen toegang.

Dit is bedoel als een inleiding op Office Live Workspaces zodat u vertrouwd te raken met wat wordt aangeboden. Volgende week gaan we Ik zal gaan in deze dienst veel meer in de diepte laten zien meer leuke functies beschikbaar. Ook zullen we bestrijken Office Live Small Business, die kan krijgen eigenaren van kleine bedrijven online en efficiënt werken met klanten en medewerkers.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen