Mittwoch, 18. Juli 2012

Speed ​​Up het maken van spreadsheets Met behulp van Autofill In Excel 2007

Het creëren van nieuwe MS Office-documenten vanuit het niets kan vrij een tijdrovend proces zijn. Het invoeren van terugkerende gegevens in een werkblad kan vooral eentonig. Door gebruik te maken Autofill in Excel kunnen we het proces versnellen van het invoeren van in dagen van de week, data, tijden, etc.

Zo kunnen we gebruik maken Autofill te gaan in de dagen van de week. Gewoon beginnen met het invoeren van zondag in een cel klik links en sleep naar beneden of over de cellen die u wilt vullen en loslaten.

1

Naar aanleiding van dat de fundamentele leidraad kunnen we een snelle schema. Hier ben ik het maken van een eenvoudige leveringsschema. Ik wil dat het voor de komende twee weken. Met behulp van de hierboven beschreven methode ik twee weken ter waarde van weekdagen en ben ook de deelname van de dag van de maand ook. Ik begin met een cel met de 1e en de volgende cel met maandag. Je zult ook merken kunt u het pictogram dat verschijnt aan de rand van de laatste cel voor een drop-down menu dat extra opties ook selecteren.

Met behulp van de optie Autofill echt kan besparen een hoop tijd als je het invoeren in redundante sequentiële data. Zelfs een dd / mm / yyyy formaat kan eenvoudig worden gemaakt.

Weer Autofill kan gebruikt worden gaan horizontaal of verticaal in het vel. Hier is een snelle voorbeeld van een wekelijkse grafiek.

Hopelijk zal dit helpen je uit en als je eenmaal onder de knie krijgen van het gebruik van deze functie, het creëren van werkbladen vanuit het niets, of zelfs het gebruik van deze gegevens te analyseren kan veel gemakkelijker.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen