Samstag, 21. Juli 2012

Waarom wordt mijn computer Maak een geluid wanneer ik Druk op de toets Caps Lock?

Een van onze vele grote lezers schreven in de andere dag af te vragen waarom zijn computer maakte een geluid als hij drukte de caps lock toets. Na te denken over het voor een minuut, realiseerde ik me dat hij waarschijnlijk per ongeluk had aangezet Toggle sleutels, die een geluid maakt wanneer u op Caps Lock.

Deze functie is een standaard toegankelijkheid functie, die daadwerkelijk kan worden een beetje handig zijn als u wilt worden gewaarschuwd wanneer u per ongeluk op je caps lock toets.

Natuurlijk is het veel eenvoudiger om gewoon volledig uit te schakelen je caps lock toets als je het niet gebruikt.

Uitschakelen of Toggle Keys inschakelen in Vista

Open het Configuratiescherm en ga naar de Toegankelijkheidscentrum. Ziet u een link voor "Maak het toetsenbord gemakkelijker te gebruiken ', die je wilt klikken.

image

Als je naar beneden scrollt een beetje vindt u de instelling voor "Turn on Toggle Keys", wat moet u ervoor zorgen helemaal niet als u wilt dat deze functie uitgeschakeld. Als je eenmaal klaar bent, klik op Opslaan of Toepassen te drukken.

Natuurlijk, als je deze functie wilt inschakelen, zou je gewoon vink het vakje aan. Maar je wist dat.

Uitschakelen of inschakelen Toggle Keys in XP

Open het Configuratiescherm en kies dan de "Accessibility Options" icoon, meestal in de bovenste linkerkant als u gebruik maakt van de klassieke weergave.

Of als u de categorieweergave gebruikt, kunt u vinden hier:

Zodra u de Accessibility Options dialoogvenster Openen, moet u ervoor zorgen dat "Use Schakeltoetsen" niet is aangevinkt.

Natuurlijk, als je wilde naar de functie in te schakelen, dan zou je in plaats daarvan vink het vakje aan.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen