Montag, 9. Juli 2012

Gebruik Tweak UI voor automatische aanmelding Into XP

Een van de ergernissen sommige mensen hebben met XP is het hebben om in te loggen iedere keer dat je reboot. Begrijp me niet verkeerd, als je een computer die gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen, het hebben van die eerste laag van beveiliging als van vitaal belang. Echter, er zijn veel momenten waarop je bent de enige die is de belangrijkste gebruiker van uw machine. Dit is waar het gebruik van Tweak UI automatisch inloggen op XP handig.

1

Het eerste wat je wilt doen is Download Tweak UI van de partij van Microsoft van PowerToys. Installatie is erg voor de hand. Start Tweak UI en uit de linker menu uit te breiden Logon en markeer Autologon. Vul uw gebruikersnaam in de klik op Wachtwoord instellen. Typ het juiste wachtwoord in twee keer en klik op OK. Nu, als je eenmaal herstart uw computer het wachtwoord automatisch is geplaatst, zodat het inlogscherm is overgeslagen.

Nu, als je bent ingelogd op de computer kunt u nog steeds hit "WindowsKey + L" naar uw computer te vergrendelen als nieuwsgierige ogen tot stand komen. Ook dit is zeker niet een 'best practice veiligheid dus zeker gebruik maken van uw eigen oordeel.

Er zijn een tal aantal trucjes we kunnen doen met Tweak UI voor XP aan te passen. Ik zal voor een deel van de meer geavanceerde functies van dit programma in de komende weken. Als je gaat om met XP blijven tot de absolute stervenden dag, dan worden deze grote artikelen voor het krijgen van de meeste uit het. Wie zegt dat XP dood is?

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen