Sonntag, 1. Juli 2012

Draai Vista Home Premium Into Ultimate - (Deel 2) DreamScene

In deze aflevering gaan we kijken naar de installatie van de Vista Ultimate DreamScene speelgoed. Moe van de statische foto's als je bureaublad? DreamScene kunt u video opnemen als de desktop-afbeelding. Dit is een standaard onderdeel van Vista Ultimate, echter met een aantal eenvoudige hack bestanden die we hebben kunnen bereiken hetzelfde op Home Premium ook.

** BELANGRIJK ** Zorg ervoor dat u Vista Service Pack 1 geïnstalleerd voor deze patch om succesvol samen te werken!

Het eerste wat we moeten doen is het downloaden van de 20 MB patch bestand (Werkt voor Vista 32 en 64bit) die u kunt downloaden vanaf de WinMatrix Forum. Klik gewoon op de afbeelding hieronder om de winrar bestand te downloaden.

download button image

De installatie is zeer eenvoudig. Net pak het gecomprimeerde bestand en open de uitgepakte map.

Met het bestand uitgepakt gewoon voer het Install.bat bestand.

Beantwoord de reeks van SMS-berichten die worden weergegeven in de Command Prompt.

Zodra de installatie is voltooid moet u uw pc opnieuw op te starten. De locatie van DreamScene Video is C: WindowsWebWindows DreamScene Deze patch wordt geleverd met een standaard video. U kunt ook alle downloaden ton van hen over het web. Ik vond een aantal zeer leuke DreamScene video's bij dreamscenevideo.net. De volgende zijn de stappen die betrokken zijn in het draaien van DreamScene op als uw bureaublad.

Klik met de rechtermuisknop een open gebied op het bureaublad en kies Eigenschappen Bureaubladachtergrond en vanaf hier klik op het drop-down box en selecteer Windows DreamScene Content. Vervolgens dubbelklikt u op de DreamScene video die u wilt weergeven.

Het installeren van de patch en het downloaden van een paar video's is in wezen alles wat er is om het te. U kunt kijken naar de video hieronder, waar ik laten zien wat DreamScene eruit ziet. Ik lanceerde ook een paar toepassingen tijdens het uitvoeren van DreamScene. Hopelijk helpt dit iemand uit!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen