Montag, 2. Juli 2012

Maak een backup van Windows Agenda

Zo velen van ons vertrouwen op kalender toepassingen tijdens onze drukke dag. Sommigen vertrouwen op de Outlook-agenda, Gmail Agenda, en ja zelfs sommige mensen gebruik maken van de ingebouwde agenda Window's in Vista. Vandaag ga ik om te laten zien hoe je een back-up van de kalender te maken.

Het eerste wat je zal willen doen, is zorgen dat je al je bekende afspraken, vergaderingen, en functies opgenomen in de kalender. Nu wanneer u klaar bent om te klikken op te slaan op Bestand Exporteren. Dit brengt u naar het dialoogvenster Exporteren. Kies een locatie waar u het *. ics bestand wilt opslaan. ICS-standaard is een tekst standaard ontwikkeld door Apple voor het eenvoudig importeren van agenda-tekstgegevens.

1

* Sla het bestand op verwisselbare media zoals een cd of stick en breng het naar een andere computer te importeren naar andere agenda-utilities!

Nu kunnen wij je dit bestand in vele soorten online agenda toepassingen zoals Yahoo of Google Calendar. Als voorbeeld zal ik u tonen het importeren van het bespaart Window 'in Google Agenda.

Navigeer naar uw Google Agenda en klik op de Add dropdown box en Agenda importeren. Voer de locatie van de back-up kalender en klik op Importeren.

Een ander ding om te onthouden is het ICS-bestand is een momentopname van de kalender. Dit betekent dat alle wijzigingen die u maakt wordt niet automatisch opgeslagen in het bestand. Als u een beroep doen op uw kalender zwaar moet u er een back-up geregeld.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen