Mittwoch, 11. Juli 2012

How to Make Money From Home Uw Tech vaardigheden met CrossLoop Marketplace

Je hebt technische vaardigheden ... uw vrienden en familie vragen om uw hulp, en je deelt je kennis met anderen op vele online forums. Vandaag ga ik je leren hoe je dat tech kennis om te zetten in daadwerkelijke geld, het gebruik van de CrossLoop Marketplace vanuit het comfort van uw eigen huis.

Let op: dit is geen snel rijk piramidespel, het gaat om feitelijke werk van uw kant nodig ... maar zou het niet geweldig zijn om wat geld te verdienen, terwijl legitiem om mensen te helpen?

Hoe het werkt

CrossLoop is een remote desktop control oplossing die zeer eenvoudig te gebruiken voor de eindgebruiker die u probeert te helpen ... alles wat ze hoeven te doen is u de code op het tabblad Delen en klik op de knop Verbinden. Het is gewoon zo makkelijk.

image

CrossLoop duurt het allemaal een stap verder, echter, door middel van een online marktplaats en op maat gemaakte profielen waar ze bijhouden hoeveel mensen je hebt geholpen, hoe goed ze nominale je, wat je vaardigheden zijn, en zelfs uw tarieven.

U zult merken op de knop die zegt "Available Now! ', Want ik ben aangemeld op dit moment in CrossLoop. U kunt de aanwezigheid van in-of uitschakelen, maar dit is echt een geweldige manier om potentiële klanten te vertellen dat u beschikbaar bent voor hulp.

Elke gebruiker heeft zijn eigen specifieke profiel-URL die u kunt delen met potentiële klanten om zaken te rijden. Dit is van mij, bijvoorbeeld:

http://goo.gl/vAPx6

Merk op dat ik niet helpen, anders dan aan mijn vrienden en familie te bieden, zodat contact op met verzoeken zullen worden genegeerd. Hoe dan ook, jij bent de een probeert om hulp te bieden, toch?

Als u wilt helpen, onze eigen Mysticgeek heeft zijn eigen PC Repair bedrijf, en als hij online kan je verzoek hulp van hem.

Zodra iemand klikt op de knop Contact, zullen ze naar een pagina waar ze kunnen u contact opnemen met de details van wat ze moeten helpen. Als u uw Tariefkaart ingevuld, kunnen ze ook kiezen voor een van de verpakte diensten uit het drop-down en voeg dan meer details in het lichaam van het bericht.

Zodra de gebruiker het formulier indient, ontvangt u een e-mail ontvangen met de details van hun vraag, maar u kunt ook direct worden gemeld bij de CrossLoop-client als je het draait:

How You Get Paid

CrossLoop biedt nu de mogelijkheid om eenvoudig betalingen te ontvangen van uw klanten, direct op je profiel pagina. Het enige wat ze hoeft te doen is kijken naar je profiel pagina, klik op de Verzend Betaling knop en vul het formulier in.

Om dit formulier verschijnen, moet u ervoor zorgen dat u invult de PayPal-gedeelte E-mail op uw profiel:

Wanneer de klant terug gaat naar je profiel te sturen betaling, kunt u ook (netjes), vraag hen dan om:

 • Klik op de link naar "Vertel een vriend over dit helper" en verspreid het woord over jou.
 • Bookmark uw profiel met behulp van het handige "Bookmark dit profiel" link, die AddThis gebruikt! , zodat u gemakkelijk kunt bladwijzer met behulp van diverse sociale bookmark-diensten.

Hoe de Marketplace helpt u

CrossLoop stuurt klanten naar u ... zolang je niet hebt gekozen uit de Marketplace, wordt je profiel in de CrossLoop marktplaats voor potentiële klanten te vinden als ze een zoektocht naar hulp. Bijvoorbeeld, wanneer ik klikte op de Windows Vista-categorie in de "I Need Help"-sectie, er is een grote lijst van helpers.

Opmerking: Als u niet in de Marketplace, kijk onder instellingen en de link voor "Upgrade naar een helper account" te klikken.

Ik adviseer een verblijf aangemeld bij uw klant CrossLoop, aangezien de standaard zoekresultaten mensen laten zien dat zijn "Beschikbare Now" eerste in de lijst.

Om ervoor te zorgen dat mensen gaan om u te vinden in de lijst, moet u ervoor zorgen om je profiel invult met een door komma's gescheiden lijst van de dingen die je kunt met hulp in het Expertise sectie. Als u niet zeker weet wat te gebruiken, dan rond te bladeren en kijken naar enkele van de andere top profielen en zien wat ze gebruiken. Zorg ervoor dat u hier nauwkeurig ... geen put "Photoshop" als je niet echt klaar om te helpen met dat onderwerp.

U zult merken het "Uw tarieven" sectie, wat erg belangrijk is om uit te vullen met nuttige informatie. U kunt een vooraf bepaalde prijs voor uw diensten hier of je kan zelfs put "Contact Me" voor het tarief. Je zou ook een paar simpele "bundels" als "Computer Opschonen en Spyware Removal", die zal helpen mensen begrijpen dat sommige van de meer gemeenschappelijke diensten die u verstrekt.

Omdat CrossLoop is actief bevorderen van deze markt, hoeft u alleen maar om ervoor te zorgen dat u een goede ratings van tevreden klanten hebben, en zijn aangemeld .. de markt doet de rest.

Omdat de overgrote meerderheid van de mensen kijken naar beoordelingen en recensies voordat ze iets te kopen online, ik kan niet genoeg benadrukken dat u vraagt ​​uw klanten laat je een goede rating en een opmerking, aangezien die verschijnen op je profiel. Een groot aantal tevreden klanten zal enorm helpen bij het aantrekken van toekomstige klanten om u hun bedrijf.

U kunt ook een formulier invullen op uw einde uit te leggen wat je hebt geholpen met in een bepaalde sessie. Dit helpt u gemakkelijker te vinden in de zoekmachine op CrossLoop, maar aangezien Google zal uiteindelijk ook indexeren uw CrossLoop profielpagina, het kan u helpen aantrekken zoekresultaten van mensen op zoek om hun probleem op Google ook.

Natuurlijk moet je niet beperken tot alleen de markt, dus zullen we andere methoden te onderzoeken voor het bevorderen van jezelf.

Hoe je jezelf markt buiten de Marketplace

Nu we begrijpen hoe het systeem werkt, hoe brengen we nieuwe klanten in op onze eigen? We weten dat er mensen zijn die hulp nodig hebben ... elk forum is vol met hen, dus we hoeven alleen maar om hen te laten weten dat we op afstand hulp te bieden door middel van Crossloop.

Let op: Er zit een dunne lijn tussen het bevorderen van jezelf en spamming ... Ik zal proberen om u te begeleiden doorheen, maar soms is het een oordeel te bellen. Bij twijfel, probeer behulpzaam te zijn de eerste en je reputatie zal groeien. Word of Mouth is de beste manier om de verkoop in elk bedrijf te krijgen.

Widgets!

CrossLoop is een ton van de widgets die u kunt toevoegen op je blog, MySpace of Facebook profiel, of tientallen andere plaatsen. Deze widget zal laten zien wat je kan helpen met, je ratings, en heeft een contact-knop, zodat mensen kunnen direct contact met u op.

U vindt de widgets door te klikken op de Promote item in het menu bovenaan:

Er zijn een aantal widgets om uit te kiezen, en zoals u kunt zien dat ze ondersteunen een ton van diensten zoals MySpace, Blogger en Facebook.

Een van de leuke dingen over deze badges is dat ze automatisch worden bijgewerkt met uw sessie tellen en ratings, zodat u kunt doorgaan met uw persoonlijke reputatie groeien waar je de widget zetten, zonder iets anders te doen op uw einde.

Om deze widget te werken, natuurlijk, moet je actief online zijn ... het opstarten van een blog en het schrijven van nuttige artikelen is een goede manier om te beginnen om mensen in, of je kunt gewoon jezelf promoten via uw MySpace / Facebook profielen aan uw lijst met vrienden.

Forum / Nieuwsgroep Signature

Als u deelneemt aan een online forum, kun je vaak een handtekening lijn waar u uw CrossLoop URL toe te voegen. Ik stel voor iets heel eenvoudigs als "Ik ben een CrossLoop Helper", met de link. Wees zeer zeker aan de regels van het forum te controleren voordat je dit doet, omdat veel zou kunnen overwegen is een spam tactiek. U kunt ook zien wat andere forum leden hun handtekening gebruikt voor, en pas dienovereenkomstig.

E-mail handtekening

Als u een veel e-mail, moet u absoluut ook uw CrossLoop URL en de Crossloop knop. Sommige e-software laat u HTML handtekeningen, dus u kunt de knop ook de link naar je profiel ook.

Er zijn meer details over hoe u dat hier doen.

Craigslist

Je kunt wel een gratis advertentie op Craigslist promoten van uw helper de status en het aanbieden van uw tarieven. Een van de grote dingen over deze oplossing is dat je zelf markt in een stad die op Craigslist, niet alleen de stad waar u woont, aangezien dit een service op afstand. Je zou er goed aan doen om jezelf lijst in een aantal van de meer populaire steden, bijvoorbeeld in New York zou een goede plek om te beginnen.

Het kopen van advertenties (doen met Caution)

U kunt een advertentie ook te kopen via een van de vele online adverteerders om uw diensten te promoten. Je moet natuurlijk voorzichtig zijn, want je wilt niet een hoop geld te dumpen in iets totdat u zeker bent dat het zal werken.

Word of Mouth

Aan de mensen om je aanbevelen bij hun vrienden een van de beste manieren om mensen aan u te komen voor hulp. U zult merken dat op de top van uw profiel is een link om anderen te helpen verwijzen. Zorg ervoor dat u dit te vermelden wanneer u een dankbaar klant.

U kunt ook gebruik dit zelf om je eigen vrienden te vertellen. U zult merken dat CrossLoop kan je adresboeken importeren, zodat u kunt sturen een bericht naar uw vrienden te vertellen over uw nieuwe business.

Hoe te Tevreden klanten maken

Het creëren van klanten die tevreden zijn met uw diensten is de beste manier om hen aan hun vrienden te vertellen over jou, dus je kan brengen in nieuwe klanten. Hier zijn mijn aanbevelingen:

 • Relaties - Dit is een people bedrijfsleven, gebouwd op verwijzingen. Gebouw die relaties is wat u te onderscheiden van alle anderen in een online wereld.
 • Service - Wees beleefd, snelle en bovenal Makkelijk te combineren met al uw communicatie online.
 • Definieer het Probleem - Als u bieden gratis schattingen, je kunt achterhalen wat het probleem is, omdat in de meeste gevallen zal de eindgebruiker heeft geen idee wat het echte probleem is. In staat zijn om het probleem vast te stellen is de kritieke factor in het oplossen ervan.
 • Oplossing - De belangrijkste factor is het oplossen van hun probleem. Combineer een opgelost probleem met de vriendelijke hulp en je hebt een tevreden klant.
 • Leren - Hoe meer ervaring je krijgt op het verstrekken van hulp, hoe beter je in staat zal zijn om hulp te bieden. Als u te helpen opvoeden van uw klanten over hoe ze hun computer te gebruiken, zullen ze aan je denken.
 • Vertrouwen, Integriteit, Eerlijkheid - Doe niets zonder dat de klant weet wat er gaande is. Vragen hun toestemming voordat je iets doet dat gevolgen kunnen hebben, zoals het verwijderen van bestanden. Je kunt niet zomaar cavalier ... van de klant data is heel belangrijk voor hen.
 • Gratis Stuff - Het maakt niet kost je iets aan een handige tip geven, of met iets extra's voor gratis hulp als u merkt dat een probleem is kunt u eenvoudig op te lossen. Dat soort dingen krijg je goede feedback, en zij zullen zich herinneren u de volgende keer hebben ze een probleem.
 • Feedback - Zorg ervoor dat u objectief en eerlijk feedback te krijgen van uw klanten, en het leren. Laat je niet beledigd als iemand klaagt, vraag hen hoe je beter kan helpen de volgende keer, en proberen en naar rechts maken.
 • Weet wat je doet - Neem niet op een baan die je geen idee hoe op te lossen hebben. De klant zal merken, en je zult zweten kogels in de hoop dat ze geen negatieve feedback achter te laten. Je moet tijd besteden aan het helpen van je vrienden en familie, zodat u zich helemaal comfortabel met de hulp die je kan bieden. Als je niet weet hoe je iets oplossen, zou je zelfs wijzen op een andere CrossLoop helper, dat doet (en zorg ervoor dat de klant wat uw alternatieve expertise is te vertellen)

Deze suggesties zal u een lange weg naar het opbouwen van tevreden klanten.

Conclusion

Als je hebt technologische vaardigheden, is dit een uitstekende manier om te beginnen met het maken wat geld en een paar jaar werkervaring ... allemaal vanuit het comfort van uw huis, en ook gaan sparen wat geld zonder te betalen belachelijke gasprijzen. (Hier is een New York Times artikel over hoe de stijging van de gasprijzen is het maken van meer mensen winkelen online).

Als u zich echt goed in, kon je zelfs uiteindelijk doen dit full-time ... het leuke is dat je kunt nu aan de slag, werken vanuit huis 's nachts, groei van uw bedrijf ...

Dus wanneer ga je stoppen met werken voor de man?

Bezoek de CrossLoop Marketplace en download de Client

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen