Donnerstag, 5. Juli 2012

Hoe afdrukken naar een PDF-bestand op Windows Vista

Ik was druk af ontvangsten uit Newegg en andere sites waar ik dingen gekocht vanaf het moment dat de gedachte kwam bij me op: Het zou een hoop papier te besparen, als ik kon gewoon allemaal druk in plaats daarvan naar een PDF-bestand, dat kon ik op te slaan in goed georganiseerde mappen in plaats van papieren exemplaren overal. Dus hoe we precies afdrukken naar een PDF in Vista?

Het antwoord is een freeware utility genaamd CutePDF Writer, en als je kunt staan ​​rebooten van je computer twee keer (pijnlijke) dan kun je het geïnstalleerd zonder veel problemen. Het grote ding over dit programma is dat het zelfs werkt in Vista 64-bit, terwijl veel van de andere hulpprogramma's dat niet doen. Update: Je kan de freeware doPDF schrijver ook gebruiken voor een minder rommelig installatie.

De installatie van CutePDF Writer

Er zijn eigenlijk twee stukken om de installatie te ... moet u eerst installeren Ghostscript (die op de download site zelf), dat is de motor die ook daadwerkelijk de printer uitgang om te zetten in een PDF. Het installeren is eenvoudig genoeg ...

image

Aan het einde krijg je een dialoogvenster met de vraag of het programma correct is geïnstalleerd. Zorg ervoor dat u op "Dit programma is correct geïnstalleerd".

De volgende stap zou moeten zijn om CutePDF zichzelf installeren, maar helaas het kan niet worden geïnstalleerd terwijl UAC is ingeschakeld. Wat we moeten doen is uit te schakelen UAC, reboot, CutePDF te installeren, en vervolgens opnieuw in te schakelen UAC en start opnieuw.

Update

Het ziet eruit als de meeste mensen zijn in staat om deze toepassing te installeren zonder problemen op alle, dus je best best is het uitvoeren van de installer, en hopelijk zal werken. Als dit niet gebeurt, dan kunt u volg de instructies voor het uitschakelen van UAC.

Open het Configuratiescherm, vind Gebruikersaccounts en klik vervolgens op de link voor "Turn User Account Control (UAC) in of uit"

Nu schakelt u het selectievakje, klik op OK en sluit uw computer.

Start nu de installatie van CutePDF, dat alleen zou nemen een paar klikken.

Belangrijk: Ga terug in en weer in te schakelen UAC met hetzelfde mechanisme als hierboven, maar zorg ervoor dat de doos te controleren. Op dit moment moet je alles worden gedaan.

Met behulp van CutePDF Writer

Het maken van een PDF is net zo eenvoudig als het klikken op de knop Afdrukken in elke toepassing in Windows, en dan CutePDF Writer kiezen als de printer.

Als u klikt op Eigenschappen, kun je die uitzetten kleur, die moet de omvang van de bestanden te verminderen door een ton, zolang je het niet erg zwart-wit.

Er zijn nog meer instellingen achter de knop Geavanceerd, net als de opties voor compressie, of zelfs de optie om lettertypen in te sluiten in de PDF of niet.

Je wordt gevraagd om een ​​bestandsnaam te kiezen, en vervolgens kunt u de afgedrukte pagina te bekijken als PDF-document:

Dit werkt echt goed voor het afdrukken van bonnen, of zelfs voor het afdrukken van een artikel in PDF voor later te lezen offline.

Voor extra krediet, kunt u Sla al uw Office 2007-document als PDF met een native plugin.

Update: gemakkelijker te installeren Methode

Carlo vermeld in de opmerkingen die u afwisselend kan het ook gratis doPDF-software, die een veel eenvoudigere installatie is te gebruiken, maar heeft geen ondersteuning voor het omzetten naar zwart-wit, of een van de echt geavanceerde functies in CutePDF.

Het gebruik ervan werkt precies hetzelfde, alleen te kiezen uit het dialoogvenster Afdrukken. U kunt de schaal en de resolutie opties ook uit de eigenschappen scherm.

Dus je hebt de keuze van applicaties om uit te kiezen. Ik ga aan de stok met CutePDF, maar er is niets mis met doPDF niet. Genieten!

Download doPDF gratis PDF Converter

or

Download CutePDF Writer van cutepdf.com

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen